O tanara mamica si profesor de Educatie Plastica va invita sa va alaturati lumii colorate si minunate a artelor, intr-o atmosfera calda si relaxanta!
Sunteti mamici si vreti sa veniti cu bebelusii vostri la o initiere in culoare? Aveti copii de 6 ani si doriti sa vedeti daca in spatele lor nu se afla un mic Salvador Dali? Aveti un adolescent si vreti sa-si ocupe timpul in mod frumos, constructiv si inspirant? Sau poate chiar voi, oameni mari, doriti sa va relaxati si sa descoperiti ca si dupa programul de serviciu exista o altfel de lume? Pentru toate acestea, Madalina va invita sa va alaturati lumii cu ochii pe culoare.

Din cursurile pe care le propune, suntem siguri ca veti gasi ceva ce vi se potriveste, atat ca locatie cat si ca informatie si practica.
Grupele “Ferdinand” pot beneficia de urmatorul program:
–       Cursuri Permanente (in perioadele: 17 Sept – 3 Dec 2012, 7 Ian- 25 Mar 2013 sau 15 Apr – 1 Iul 2013) si costa 500 de lei pe trimestru;
–       Cursuri Tematice (Punctul si linia, Culoarea, Studiu de forme naturale, umbre si lumini etc) – un curs tematic dureaza 4 sedinte (o sedinta pe saptamana) costa 280 de lei;
–       Cursuri pentru ‘pitici’ de 2-4 ani, insotiti sau nu de parinti; grupa este de maxim 4 copii si costa 40 de lei/sedinta.
Grupele “Titan” sunt 5 la numar: 4-6 ani, 7-10 ani, 11-14 ani, adulti si mamici si bebei, fiecare avand anumite caracteristici specifice.
De asemenea, clubul ofera program special de arta si pentru gradinite, organizat in semestre si etape.
Mai multe informatii despre cine este Madalina si ce face ea, detalii ale cursurilor cat si adresele locatiilor si datele de contact le puteti gasi pe blogul lor: cuochiipeculoare.wordpress.com sau pe pagina lor de Facebook
Nu uitati! Inscrierile au inceput pe 15 august si dureaza pana la jumatatea lui septembrie, asa ca ganditi-va si daca va hotarati, trimiteti un e-mail sau sunati-o pe Madalina. Va va raspunde cu drag la orice intrebare si puteti avea incredere ca va descoperi acel talent pe care il poate avea copilul vostru!