pictura pe tricou pigmenta
În loc să cauți tricouri funny pentru cel mic, nu mai bine îl pui pe el să și-l facă? Stai stai, nu ne referim la tăiat materiale și cusut, ci doar la desenul de pe un tricou simplu. Și-l poate picta singur cu o vopsea tubulară, cu care nu intră în contact direct datorită recipientului în care stă. Deci e ok de folosit și nu dăunează sănătății.
Pigmenta ține cursurile de colorare și în timpul ăstă îi învață pe copii cum să picteze materialul și cum să folosească vopseaua. Se pot face desene pe bumbac, indiferent de “proveniența” lui: plase, sacoșe, fețe de masă, orice fel de haine. Are de ales din aproape 150 de modele și 48 de culori. Durează 30-60 de minute să coloreze și până în 5 minute să se usuce. Colorata, mâine-i gata! Mă rog, mâine sau în juma’ de oră.
La activitatea asta pot participa în jur de 30 de copii, singura condiție e să aibă peste 5 ani. Se poate defășura în grădinițe, ca distracție la aniversări, tabere sau pentru crearea unui cadou personalizat.
Pe lângă faptul că e foarte mișto să poarte un tricou pictat de el, cât timp se va ocupa de îndeletnicirea asta, va fi foarte atent acolo și îi va solicita îndemânarea și creativitatea.
Pigmenta are un anișor, s-a născut în 2009 și a crescut cât alții în 10. Așa că acum are nevoie de forțe noi. Cine vrea să țină cursuri de pictură pe tricouri și cei care au locuri de joacă sau organizează ateliere pentru copii, îi pot contacta și pot ține propriile lor ședințe de pictură pe tricouri. Această activitate se poate efectua numai în cadrul unei activităţi de formă juridică (persoană fizică, intreprindere familială, intreprindere individuală, societate comercială). Ne invitați și pe noi când tineți cursul, nu-i așa? 😀

Pigmenta
Site: www.pigmenta.ro
Telefon: 0744 407 673 (Szász Hajnalka) și 0751 285 560 (Szász Imre)
E-mail: szaszimre@yahoo.com