În primul rând vă mulțumim frumos pentru participare, am rămas impresionați când am văzut câți părinți frumoși și copii și mai frumoși s-au adunat să se joace cu noi. În al doilea rând, să nu care cumva să credeți că este ultima întâlnire de acest fel, acum că am trecut de cea cu numărul 3, avem și mai multă poftă să ne întâlnim cât mai des și sperăm ca data viitoare să reușiți să veniți și mai mulți. Se spune că distracția e mai mare cu cât participanții sunt mai mulți și noi credem în asta. 😀

Pentru că tot ziceam de joacă, trebuie să le mulțumim frumos și celor care au susținut mini workshop-urile care sper că v-au plăcut la fel de mult ca nouă. Am învățat ce înseamnă capoeira și cum acest dans/cântec/artă marțială este pentru toate vârstele și pentru orice stare de spirit, am pictat și am dansat, am modelat, cântat și între timp am și gustat câte ceva din meniul grădiniței Mariposa. Și nu am văzut nici măcar un copil supărat! Cei care nu au ajuns la PlayDate, pot citi despre toate activitățile pe care le-am făcut împreună în articolul mai vechi, în care vă povesteam exact care sunt atelierele și workshop-urile din cadrul întâlnirii noastre. Vedeți câte ați pierdut? Dar nu-i bai, pentru că promitem solemn că nu este ultima întâlnire de acest fel, deci stați cu ochii pe noi pentru a participa la următoarea.

Toate cele de mai sus au fost posibile cu ajutorul echipei Grădiniței Mariposa, care ne-a pus la dispoziție și spațiul, dar și toate jucăriile. Dacă nu știați despre această grădiniță sau dacă aveți dubii unde să vă lasați copilul pe mâini bune, noi o recomandăm cu mare drag.
Este un loc unde cei mici sunt văzuți ca individualitate, nu ca o grupă de copii ce trebuie să învețe un anume lucru, copiii sunt tratați minunat, iar procesul educațional nu se bazează nicidecum pe impunerea unor procese.
Unde mai pui că cei mici participă la activități precum cursuri de grădinărit și altele, plimbări la ferma animalelor sau alte activități similare care îi ajută pe cei mici să descopere, în siguranță, cât mai multe activități utile și distractive.

Și pentru că totul trebuia imortalizat, au fost alături de noi Andreea Viviana Marza si Gabriela Alba, dacă nu ați văzut deja fotografiile dați click repede pe cele două albume:

Sperăm să vă tăguiți, să le shăruiți și să vă bucurați de ele. 🙂
Veniți și la următorul PlayDate?