q_natalvitIQ_poster_25sep13X3 (3)Povestim despre importanța alăptării, a hranei sănătoase, a mișcării, a libertății și multe altele atunci când vorbim despre inteligența și creativitatea copiilor, dar oare când ar trebui să înceapă “pregătirea părinților”? După ce bebelușul a venit pe lume sau chiar înainte de a se naște, atunci când el este încă în burtica mămicii?
Specialiștii spun că pentru a ajuta la o dezvoltare fizică bună și pentru a stimula intelectul bebelușului sunt foarte importanți anumiți pași pe care mămicile sunt sfătuite să îi facă încă din timpul sarcinii.
Renunțarea la tutun și la alcool este primul pas pe care ar trebui să-l facă orice mămică. Atât alcoolul, cât și țigările cresc riscurile de pericole pentru bebeluș, precum malformații sau probleme neuronale, afectându-i chiar sistemul nervos.
Mișcarea mămicii se traduce prin sănătate pentru bebeluș. Asta pentru că atunci când ne mișcăm organismul beneficiază de oxigen, oxigen care ajută fătul la o dezvoltare mai bună neuronală.
Poveștile nu ar trebui să înceapă abia atunci când bebelușul a făcut cunoștință cu lumea, ci chiar de când el se află în burtica mămicii. Este recunoscut faptul că o comunicare constantă și chiar muzica stilmulează înmulțirea de celule cerebrale, dar și crearea de conexiuni între neuroni, iar bonusul care se traduce în dezvoltare emoțională nu este deloc de uitat.
Nu în ultimul rând, o alimentație sănătoasă, ajutată de vitamine, este foarte importantă. Spre exemplu, comprimatele Natalvit IQ scad riscul apariției defectelor de tub neural (creier, coloană) cu până la 92% și contribuie la dezvoltarea cerebrală a bebelușului, datorită celor 20 de vitamine, minerale și oligoelemente , printre care acidul folic. Acizii grași esențiali DHA și EPA din capsulele Natalvit IQ vor ajuta la creșterea și dezvoltarea creierului copilului, coordonarea motorie și dezvoltarea abilităților cognitive și a acuității sale vizuale.

Despre Natalvit IQ

Natalvit IQ conține capsule cu acizii grași esențiali DHA și EPA, cei mai importanți componenți ai complexului Omega 3. Aceștia sprijină dezvoltarea sistemului nervos la fătului, coordonarea motorie, capacitatea de cunoaștere, concentare și a acuității sale vizuale. Există chiar studii care fac legatura între consumul de DHA al mămicii și coeficientul de inteligență sporit al bebelușului.
EPA acționează în mod benefic asupra inimii și circulației mămicii, iar DHA va contribui cu siguranță la dezvoltarea creierului și a sistemului nervos al fătului.
Screen shot 2013-12-09 at 10.58.47 PMBine de știut este și faptul că la bebelușii cu un aport suficient de DHA s-a confirmat apariția timpurie a vederii precise și perceperii obiectelor, iar la o vârstă mai înaintată s-a înregistrat o tensiune mai mică a sângelui și astfel, un risc mai scazut de instalare a bolilor cardiovasculare la maturitate.
Complexul de vitamine și minerale Natalvit IQ este astfel util pe toată perioada sarcinii: prevenirea anemiei, diminuarea grețurilor și a vărsăturilor, dezvoltare cerebrală a fătului mai ales în ultimul trimestru de sarcină, când greutatea creierului crește, precum și în perioada postnatală (de alăptare).
În timpul ultimului trimestru de sarcină, care coincide cu perioada cea mai importantă de dezvoltare neurală și vasculară a fătului, există o creștere a DHA în ficatul și în creierul acestuia. Alimentația mămicii și suplimentarea acesteia cu DHA va crește concentrația de DHA din sângele nou născutului.
În ultimul trimestru de sarcină fătul acumulează 67-70 mg DHA pe zi, iar în perioada de alăptare, necesarul zilnic de DHA al nou născutlui crește la 70-80 mg.
Natalvit IQ este o formulă accesibilă și complexă de vitamine și acizi grași Omega 3 pentru protecția completă pre și postnatală a mamei și fatului.
Participă în perioada 3-20 decembrie 2013 la concursul “Fii o mămică chic cu Natalvit IQ” și câștigă un voucher de 1.500 lei, cu care îți poți cumpăra cele mai frumoase haine pentru femei însărcinate de la Mama Boutique!
natavit - concurs