scoala parintilor
Suntem tare bucuroși să vă anunțăm că în București se inaugurează astăzi în Sectorul 2 (mai exact la Școala nr 64 “Ferdinand”) “Școala părinților” – un proiect care integrează o mulțime de activități frumoase pentru părinți și copii.
Școala își propune să ofere părinților de la simpozioane pe tot felul de teme de actualitate, precum organizarea timpului liber sau legislația de familie, până la informații legate de activitatea din sistemul de învățământ a copiilor sau activități pentru dezvoltarea celor mari și celor mici, cum ar fi dansuri, filme, origami, colaje, lansări de cărți, jocuri sau activități sportive.
Ce mi-a plăcut și mai mult este faptul că proiectul pare foarte bine pus la punct încă de la lansare. “’Team building familial” este un program despre consilere de echipă, “Job’s week – O sãptãmânã, o meserie”, un alt program se referă la ceea ce trebuie sã stim despre viitoarea carierã, festivalul tinerelor talente – teatru, dansuri populare, expozitii de picturã, programe de voluntariat pentru bunici și de dezvoltare personalã pentru elevi.
Mie mi se pare că sună mai mult decât bine și sper să existe mai multe astfel de inițiative atât în București, cât și în alte localități din țară.
Vouă cum vă sună “Școala părinților”?
Sursă foto: Leonid Mamchenkov/ Flickr.com.