clasic e fantastic
Pentru că știm că sunt puțin acei părinți care nu au aflat încă de programul pentru copii “Clasic e fantastic” nu vă mai povestim despre cât de fain este și despre cum muzica clasică este explicată pe înțelesul copiilor. Vă spunem însă că pe 1 aprilie are loc un nou spectacol excepțional pentru cei mici și vă lăsăm cu site-ul oficial pentru cei care nu știu exact ce se petrece cu aceste spectacole.
În cazul în care nu știați, biletele se vând ca pâinea caldă și, din păcate, nu se acceptă programări sau alte metode prin care să vă puteți asigura că aveți un loc asigurat. Tocmai de aceea vă spunem că de joi, 22 martie, de la ora 12, la Ateneul Român se pun în vânzare biletele. Prețul e mic, mai exact 10 lei pentru adulți și 5 pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani au intrarea gratuită, dar nu există loc asigurat pentru ei.

La spectacolul de pe 1 aprilie conceptul va fi: Cum să înţelegem muzica, iar cei care ajung aici se pot bucura de fragmente din operele Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart, Hänsel şi Gretel de Engelbert Humperdinck şi Motanul încălţat de Cornel Trăilescu.
Noi vă dorim audiție plăcută și vă ținem pumnii să prindeți bilete!