Lumea Dinozaurilor
Dacă am anunța așa ceva, ne știți: probabil că am face din asta ceva fun și am pune-o de o mică distracție la final de săptămână.
Astăzi însă vorbim despre dinozauri și lumea dispărută a lor. Ce e mit, ce este realitate? Ce am văzut în desenele animate și în filme și ce s-a întâmplat pe bune atunci când dinozaurii încă trăiau? Cam asta vor afla copiii care intră în „lumea Jurassic Park”, creată sub forma unui atelier pentru pici. Și nu orice fel de atelier, cu unul cu reconstituiri, documentare și prezentări vizuale interactive, urmate de activități practice, precum desenul, pictura, colajul, modelajul sau puzzle-uri.
„Lumea Jurassic Park”, așa cum ne place nouă să-i spunem, nu durează sute de ani, nici măcar luni, ci începe pe 7 mai și se termină pe 28, doar avem copii deștepți care prind informațiile imediat și cum multe dintre activități sunt și interactive nici nu-și vor da seama că de fapt învață ceva și nu doar se distrează.
Cum vă înscrieți, cât costă atelierul și dacă puteți participa doar la unele întâlniri și nu la toate, aflați din comunicatul de presă. 🙂