atelier lumea dinozaurilor
Ce poate fi mai fascinant pentru cei mici decat minunata lume a dinozaurilor? Inspirati de povestile lor, vom incerca sa recreem o lume de demult disparuta si sa aflam ce este adevarat sau mit.
Temele propuse sunt: oua si pui, anatomie si asamblare oase de dinozaur, teoriile disparitiei, cum se formeaza fosilele, munca paleontologului, dinozaurii pitici de Hateg, mediul de viata si flora in Triasic, Jurasic si Cretacic, reptile marine si zburatoare, specii si caracteristicile unora dintre cei mai cunoscuti dinozauri.
Modalitatea de lucru consta in prezentari vizuale (reconstituiri, documentare) interactive urmate de activitaţi practice (desen, pictura, colaj, modelaj, decupaj, puzzle, asamblare) care au rolul de a fixa mai bine cunostinţele si de a le dezvolta copiilor creativitatea si spiritul artistic.
Atelierul are loc sambata de la 16:30 incepand cu 7 mai pana in 28 mai. La cerere, se poate organiza si miercurea, de la 18:30 daca sunt minim 5 copii. Spatiul de desfasurare al activitatilor se afla in galeria 418, Intrarea Armasului nr. 12, etaj 2 (zona pietei Lahovary).
Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactaţi cu numele si varsta copilului la istoriaarteipentruceimici@gmail.com . Exista posibilitatea participarii la toate cele 4 intalniri (150 Ron) sau numai la unele (50 Ron, conditia este de a ne anunta cel tarziu in miercurea dinainte de intalnire). Materialele de lucru raman an posesia dvs. si prezentarile va sunt transmise pe e-mail. In cazul in care nu se poate ajunge la un atelier, un alt copil trimis de dvs. poate participa, banii nu se restituie pentru ca materialele de lucru si chiria se achita din timp. Costul de 150 Ron pentru modulul lunar se poate achita in contul deschis la Banca Transilvania sucursala Obor RO83BTRL04401201834602xx pe numele Oana Marinache. Inscrierile se incheie pe data de 6 mai 2011.