Iată că am ajuns cu educația acasă într-o aplicație! Și nu orice aplicație, ci una foarte faină, pe care o puteți vedea și voi într-un mic preview aici: https://youtu.be/ekmtRL5snhM.

Mi se pare o unealtă utilă din ”trusa” homeschooler-ului, fiindcă îți poți ține în ea activitățile, evenimentele, atelierele etc, le poți programa și poți ține evidența dezvoltării personale din multe puncte de vedere. Iar în secțiunea Educație se găsesc o sumedenie de sugestii pentru homeschooleri sau doar autodidacți, de la subsemnata.

Și câteva cuvinte de la Doru Droscaru, omul din spatele Better:

“Sunt mandru sa lansam aplicatia Better in parteneriat cu Andreea Constantin. Better poate servi acum ca o scurtatura catre Andreea si cunostintele ei privind educatia acasa.
Aplicatia Better ne arata drumul in viata asa cum nu reusim intotdeauna sa-l vedem. Si ne da puterea de a-l reinventa. De exemplu, poti sa iti imbunatatesti relatiile cu partenerul de viata, sa ai grija de sanatatea ta sau sa iti gestionezi mai bine finantele. Cand ne ingrijim de toate planurile vietii noastre, traim o viata implinita.“ spune Doru Droscaru, fondatorul Better.

Better e disponibilă de azi pentru iPhone. Vă invit să o descărcați de aici: http://apple.co/2ff3VGG