cartea bebelusului
În cele mai multe cazuri, când bebelușul vine pe lume, faci o grămadă de poze care trec din aparat în calculator și, de cele mai multe ori, rămân în această formă.  Bineînțeles, întotdeauna îți spui că o să te ocupi să faci o selecție pentru un album… Pentru a elimina scenariul acesta, poți alege Cartea Bebelușului.
Această carte nu este una care să poată fi lecturată ca oricare alta. Este una în care povestea o vei scrie chiar tu și o vei ilustra cu cele mai frumoase momente prin care treci împreună cu bebelușul tău: prima baie, prima, botezul, prima aniversare, primii pași sau chiar mulajul mânuțelor și piciorușelor.
În fiecare pagină există un loc special pentru poze, dar vei găsi un spațiu și pentru o suviță de păr sau pentru brățara de la maternitate.
O poți găsi în mai toate librăriile sau în magazinele online și costă în jur de 50 de lei. În altă ordine de idei, e un cadou perfect pentru proaspetele mămici. La rândul lor, mămicile o pot face cadou copiilor când vor fi mai mari, dacă au răbdare.