Am întâlnit-o pe Loredana, într-un magazin, din București. Figura îmi era cunoscută (o văzusem clar pe Facebook) dar n-am știut de unde să o iau. Eram cu jumătățile noastre mai bune care s-au recunoscut și au început să vorbească (și ei s-au mai întâlnit prin alte contexte, mai exact la cursul de SuperDad al lui Ian Peatey). În câteva minute aveam să ne recunoaștem și noi și să ne trimitem mesaje, după aceea. Ce să zic, trăiască Facebook-ul…
Înainte de a pleca în vacanță, am primit un pachețel minunat de la Loredana, mămica Luthelo, pe care aveam să-l folosesc cu vârf și îndesat. Repelent pentru țânțari și alți bărzăuni (l-am folosit 4 adulți și 2 copii, aproape în fiecare zi, în vacanța noastră la mare). E un pic cam uleios (bine, mai mult) așa că se poate folosi o cantitate mult mai mică și miroase foarte frumos. Ne dădeam și la culcare (pe întuneric, în cameră, erau mai agresivi țânțarii).
Să vă spun puțin și despre deodorantul cremă Mama Calm pe care l-am folosit atât în București, pe căldurile acelea mari mari și apoi în vacanță și la multele ore petrecute în mașină, de dimineață până seara… E minunat. N-aș fi crezut. Am avut mari emoții. Recunosc că l-am probat câte puțin așa, când știam că nu plec prea mult timp de acasă, sau când stăteam acasă. Dar de fapt, trebuia să fiu liniștită și relaxată, că într-adevăr,îți face treaba bine. Intră foarte repede în piele, nu rămâne unsuros (deși este ca o cremă), nu pătează nimic (e nevoie de un minut – două de la aplicare și până la îmbrăcare, astfel încât să intre bine în piele crema)… și nu miroase. Poate doar mirosul frumos și foarte discret de la uleiurile pe care le conține.
Ce conține? Unt de shea dezodorizat, ulei de cocos dezodorizat, ulei de ricin, ulei cătină, amidon, pulbere piatră de alaun, bicarbonat de sodiu, uleiuri esențiale cu note acvatice. Piatra de alaun și bicarbonatul sunt ușor (dar chiar foarte ușor) abrazive iar după aceea sunt absorbite de către piele și nu se mai simt deloc. Se pare că acestea previn și neutralizează mirosurile neplăcute și au rol antibacterian și în plus reglează transpirația.
Acesta nu este un antiperspirant deci nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elbera insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si  bicarbonat. Acestea au efect antibacterian/antifungic/antimicrobian. Amidonul absorbe umezeala. (Luthelo.ro)
noirDespre săpunuri… pot să vă spun că m-am îndrăgostit de Noir. Este detoxifiant și se simte minunat pe piele. Dacă nu te gândești că spuma pe care o face e puțin neagră (de la cărbunele medicinal, componenta activă a săpunului), atunci poți să te bucuri de beneficiile pe care le aduce. Eu îl folosesc în special pentru față. Din păcate nu am fost foarte consecventă, dar am început să am o rutină de curățare a tenului și sper să se vadă și efectele cât de repede…
Ioana a fost foarte încântată de săpunelul Amai Kito (cu față de Hello Kitty). Chiar văd la ea o tendință de a folosi astfel de săpunuri (indiferent că sunt făcute special pentru copii sau nu) și să renunțăm amândouă la alte produse de curățare (săpun lichid/gel de duș), care chiar dacă sunt cât de cât ok, parcă tot acestea făcute de mâini dibace sunt mai molicele și mai frumos mirositoare.
amai-kitoEu vă spun sincer că îmi plac tare tare mult produsele pe care le-am testat iar acum Loredana mă va avea clientă fidelă!