Cum să te conectezi cu tine în 2021 cu ajutorul unor agende absolut speciale.6 min read

by | Jan 27, 2021 | Mihai Dragomirescu | 2 comments

Într-o lume în care agitația e la tot pasul, întâlnirile online se suprapun peste timpul pe care voiam să îl petrecem cu noi înșine, pentru noi înșine sau cu familia, e important să punem din când pauză, să respirăm și să ne regăsim centrul. Mi se pare minimul de grijă de sine pe care îl putem practica pentru a nu ne abate prea tare de la Sine.

În ajutorul nostru, Ina Curic a reușit să adune în jurul ei o echipă minunată din mâinile cărora au ieșit două agende pe 2021 – Luna Lila 2021 pentru femei și Crai Nou 2021 pentru bărbați, tipărite în condiții grafice deosebite și care după cum veți vedea mai jos sunt niște manuale pline de instrumente de conectare la noi și natura noastră exterioară/interioară.

Poate aveți suficiente aplicații pe telefon și calculator în care vă luați notițe dar atunci când căutăm răspunsurile alea bune în interiorul nostru, o agendă de hârtie tinde să ne ducă mai în profunzime. Iar dacă sunteți deja fanii acestui gen de instrument ce alt gest mai frumos ați putea face pentru cel/cea drag vouă decât un set de agende prin a căror achiziție susțineți meșteșugul unei întregi echipe de artiști.

Înainte de a vă lăsa detaliile acestor produse absolut speciale adaug și următoarea informație: când veți achiziționați ambele agende, dacă folosiți codul URBANKID, veți primiți o reducere de 13% din prețul total.

Luna Lila 2021 – agendă ghid pentru femei

Agenda Luna Lila 2021 – Agendă datată cu luna pentru femei la a doua ediție

  • Dorești să descoperi practici feminine care să te conecteze la pântecul tău?
  • Vrei să-ți îmbunătățești relația cu corpul de femeie și ciclul menstrual?
  • Ai nevoie de ghidaj să lucrezi cu Luna pentru a manifesta mai ușor din energie feminină?

Luna Lila 2021  – “o operă de artă feminină!” , “…ca Jurnalul pe care îl ascundeam de mama în adolescență”.

O agendă ghid datată cu fazele lunii și semnele zodiacale care aduce gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra femeilor.

Pe lângă partea de agendă jurnal are peste 50 de pagini de informație despre fazele lunii, arhetipuri și ciclicitate feminină, menstruație conștientă, cu practici feminine și informații despre fazele lunii noi și pline la fiecare lună.

Poate fi folosită ca jurnal de feminitate și instrument de creștere personală/ auto-coaching pentru a lucra conștient cu sensibilitatea și puterea feminină.

Ediția de 2021 a fost realizată de o echipă de 20 de artiste, contributoare de texte, editori și designeri.

Agenda-Jurnal este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc:

  • să se cunoască mai bine și iubească ca femei
  • să aibă inspirație pentru practici de feminitate
  • să crească conștiența și ancorarea în energia feminină
  • să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină.

Include atât gândire și planificare liniară,  cu ajutorul calendarului solar, cât și inspirație pentru ciclicitate și fluiditate, cu spațiu pentru reflecție, creație și exprimare emoție.

Pe lângă calendarul solar obișnuit datat cu fazele lunii și vedere săptămânală, fiecare lună conține un calendar circular care te invită la cartarea și observarea propriului ciclu menstrual în funcție de fazele lunii.

Femeile care nu (mai) au menstruație se pot raporta la fazele lunii de pe cer și urmări ciclicitatea lunii și corelația acesteia cu propriile tipare de energie.

Detalii complete pe pagina produsului – Luna Lila 2021

Crai Nou 2021 – agendă ghid pentru bărbați

Crai Nou 2021 este o agendă datată cu fazele lunii și cu semnele zodiacale care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra vieții pe pământ.

Agenda te ajută să conștientizezi variația energiei transmisă de lună în funcție de fazele ei pentru o planificare mai eficientă în toate domeniile de activitate.

Crai Nou se raportează atât la harta solară (mișcarea Pământului în jurul Soarelui timp de un an) cât și la tranzitul secundar al Lunii prin harta zodiacală în fiecare lună. Agendainclude un ghid practic de conștientizare și ancorare în ritmurile naturii și oferă repere pentru a trăi conectat la ritmurile anotimpurilor și a conecta interiorul cu exteriorul pe parcursul unui an.

Agenda include un ghidaj și inspirație pentru a trece de la planificarea dominant liniară la integrarea ciclicității naturii, considerând circularitatea proceselor de viață și ritmurile organice ale vieții.

Activitățile incluse în agendă în funcție de fazele lunii sunt structurate:

* pe anotimpuri, cu echinocțiile și solstițiile ca reper de momente de noi începuturi în timpul anului (conectând sarcinile exterioare cu munca interioară a fiecăruia);
și * pe domenii de activitate: grădină, gospodărie, pivniță și pescuit.

Crai Nou ADUCE:

  • informații utile legate de activități pentru bărbați în funcție de fazele lunii.
  • invitația de aliniere cu ciclurile naturii și ale pământului care îți influențează corpul și emoțiile.
  • o etică de lucru și viață în armonie și respect față de natură.

Agenda include atât gândire și planificare liniară, axată pe obiective și acțiuni în intervale de timp clare, cât și gândirea ciclică, în sincron cu fazele lunii care lasă spațiu pentru consolidare, reflecție, evaluare.

Agenda oferă ghidaj pentru observare și reconectare la natură care oferă repere pentru procesele de viață interioare – înțelegând semnele zodiacale pe care Luna le tranzitează la fiecare 29 de zile, care sunt, de asemenea, incluse.

Bărbații au potențial să simtă mai puternic energia fazelor lunii în absența unui ciclu menstrual, cum este cazul femeilor, la care acesta poate fi defazat față de ciclul lunii.

Agenda Crai Nou este pentru tine DACĂ…

… vrei un ghid practic de activitate ce urmează ritmurile naturale pentru mai multă eficiență în toate domeniile vieții.

… ai nevoie de repere pentru a planifica activitățile tale în funcție de fazele lunii, care să îți permită să lucrezi cu energia naturii nu împotriva ei.

… vrei un instrument de planificare și reflecție care să sprijine energia ta masculină de acțiune și focus cu conștientizarea influenței emoțiilor și a corpului…

… vrei o alternativă la presiunea de a fi în activitate constant și liniar, ignorând emoțiile și corpul

… ai obosit să planifici liniar și rigid obiectivele tale de lucru, cu stresul timpului prea scurt.

… ești mereu în acțiune și simți nevoia de respiro și reflecție pentru a consolida lecțiile învățate.

Detalii complete pe pagina produsului – Crai Nou 2021