4 motive pentru care credem că e o idee bună să mergi cu familia la WAHA Festival

12 – 16 Iulie 2018, Batanii Mari, Covasna
După ce am experimentat festivalurile, și de la noi, și de afară, și singuri, și cu oamenii mici ne-am convins că mersul la festival, în orice combinație, e una dintre cele mai experiențiale și benefice forme de relaxare.

COVER STORY

Prima dată pentru noi a fost surprinzător

Am ajuns noaptea pe la 22:00 în parcare și cu doi copii mici jumate adormiți, 2 rucsaci plus cort și alte cele am mers cu lanterna printr-o pădure prin care se vedeau tot felul de alte luminițe și cu o muzică care se auzea tare din depărtare. O dată instalat cortul, doamna a vrut să plecăm – era prea mult – prea multe necunoscute, prea mare gălăgia, prea mare oboseala. Am propus să dăm o șansă festivalului și stăm măcar a doua zi.

Și nu am regretat decizia absolut deloc, ba dimpotrivă. Am descoperit un tărâm de poveste cu personaje fascinante, am stat tot festivalul și am revenit în fiecare an după această primă experiență.

<a name="content"></a>
foto: Încrosnatu Dănuț (sociedelic.com)

Oamenii mari și oamenii mici

Obișnuiți cu publicul altor tipuri de concerte și festivaluri am fost suprinși să întâlnim oameni cu alte preocupări, oameni cu priviri luminoase, care se plimbă, dansează, stau de vorbă la un ceai sau cafea. Nu cred că am văzut pe nimeni afectat de alcool sau agresiv.

Și multe familii cu copii. Și zona Waha Kids unde se întâmplă multe lucruri faine pentru oamenii mici. Și Luminiș care e un festival de healing în sine. Magic.

foto: Andreea Retinschi

Muzica și dansul

La început n-am înțeles muzica. Am venit cu preconcepții și destul de circumspecți pentru că ascultasem artiștii din line-up înainte de festival, pe boxe mici.

Apoi am învățat că WAHA e genul de experiență pe care trebuie să vii și să o ai fără așteptări. Să o trăiești din rândul întâi.

Scenele (DEEP, ALT, PSY, CHILL IN SPACE, LIVE JAM) acoperă o paletă largă și corpul se mișcă firesc pe sunetele care colorează întreaga vale din Batanii Mari.

foto: Andreea Retinschi

Spațiul, facilitățile și mâncarea

Hotelul de miliarde de stele vine cu “camere” în pădure, unde poți să îți decorezi surageria cu hamace. Dar poți să îți pui cortul unde vrei tu, mai aproape de scene, sau mai departe, în funcție de preferințe – sunet de păsărele sau polizor de conștiință.

Dușuri (cu apă rece dar e fix ce trebuie având in vedere temperaturile din iulie) și toalete suficiente. Coșuri pentru gunoi și colectare selectivă – probabil festivalul cu cei mai mulți iubitori de natură.

Diferite opțiuni pentru masă – inclusiv pentru vegetarieni, vegani și oameni mici. Fresh-uri, cafea, ceai și cam tot ce ți-ai mai putea dori pentru o săptămâna în natură, în compania a probabil celor mai faini oameni pe care o să îi cunoști anul acesta.

foto: Andreea Retinschi

Experiența cu totul. Come in peace, leave in love.

Greu de pus în cuvinte ce poți experimenta în 5 zile de festival. Și mai multe, dacă vrei să mai rămâi în zonă.

Cu siguranță la genul ăsta de festivaluri îți întâlnești tribul, întâlnești o sumedenie de oameni care trăiesc din inimă și pentru care sincronicitățile sunt normalitate cotidiană.

Am întâlnit multe familii care vin an de an și care călătoresc împreună toată vara la festivaluri din țară și din afară.

Iar experiențele îți pot aduce multe cadouri pe care le iei acasă cu tine. Modurile noi în care înțelegi relația cu tine, cu partenerul și cu copiii după un astfel de festival sunt neprețuite.

Spațiu de Healing Luminish

wahafestival.ro/luminish

Anul acesta zona de Healing din cadrul Festivalului Waha va găzdui un spațiu axat pe Trezirea Matricei de Lumină și Activarea Inimii Sacre din noi, ce vor opera în mod consecvent din Iubire.

Veniți și experimentați spațiul în care terapeuții, vindecătorii și sufletele iluminate care au ales un stil de viață bazat pe auto-învățare vor împărtăși explorările despre natura noastră energetică și subtilă prin diferite metode.

Descoperiți-vă cu Respirația Holotropică * Mișcarea ecstatică conștientă * Yoga (inclusiv de cuplu si pentru copii) * Tai Chi Qigong Shibashi * Vindecarea prin sunet de Didgeridoo * Constelații familiale * Euritmie * Vindecarea prin sunet si voce si multe altele!

Pentru cei care caută seninătate și relaxare profundă, va exista o zonă dedicată diferitelor tipuri de terapii: masaj holistic, reflexoterapie, remedii florale Bach reflexologie, terapie cu baruri de acces, pentru a numi doar câteva.

Vino sa iei contact cu matricea ta interioara, pentru a-ți manifesta întregul potențial, pentru a te reinventa și pentru a aduce lumina Divinului în viața ta!

Cu strălucire și vibrații înalte, va asteptam cu drag in Wahaland!

Waha Festival: Come in Peace, Live in Love

Important de știut

Până la 1 iulie

Încă 2 zile de presale – preț bilet 395 lei

Ride-sharing

Dacă ai locuri în mașină sau cauți transport pentru festival poți intra pe grupul de Facebook destinat acestui aspect.

WahaBus

Biletele pentru Waha Bus se pot achizitiona pana la cel tarziu 01 Iulie. 60 lei București <<—>> Batanii Mari (one way).

Kids & Elders

Copii cu vârsta până în 13 ani au acces gratuit.

Suplimentar, anul acesta și pensionarii care vor însoți un copil au acces gratuit pe toată durata festivalului.

foto: Cristina Venedict

Waha Decompression Weekend

Pentru că după festival, cauți să reintri în atmosferă, să te conectezi cu aceiași oameni și să te relaxezi – UrbanKID vă propune un weekend în familie – 20-22 Iulie într-un loc de vis din Timișul de Sus.

Acces special cu brățările de festival.

Vrei să ni te alături la decompression weekend?