Se intampla si la noi… prin perseverenta si dorinta unei femei minunateprima intalnire La Leche League ! Si cu ajutorul altor femei minunate o sa se puna bazele a ceva ce sper sa ajute cat mai multe mame.

Eu am auzit prima data de llli.org de la o prietena (frantuzoica), cam cand little miss avea vreo luna jumate. Acolo am gasit prima data explicatia pentru ce se intampla cu Ioana, cu un reflux gastric foarte urat, cu refuz de mancare, cu plansete si alte d-astea (avea simtome cumva atipice refluxului). Cand am citit m-am linistit. Mi-am dat seama ca nu este o problema de alaptare ci o problema medicala pur si simplu si avea sa se rezolve. Faptul ca am citit asta acolo negru pe alb mi-a dat o mare incredere, mi-am explicat multe atunci, am prins curaj si mai ales m-am relaxat ca nu aveam sa o intarc pe Ioana la o luna jumate… Si asa a fost!

Cand am auzit ca Rox avea sa deschida primul grup LLL in Romania m-am bucurat foarte mult pentru ca stiam ce lucru important avea sa se intample. Sper sa aiba cat mai multi sustinatori si sa ajute cat mai multi tineri parinti!