Nu stiu cat de mult ma potrivesc eu cu conceptul de D I V A si mai ales digitala dar suna intr-un mare fel evenimentul aflat deja la a doua editie, organizat de Evensys si sustinut de Avon. Aici se vor intalni femei frumoase care scriu si vorbesc despre beauty, fashion, mancare, calatorii, lifestyle, timp liber si altele. Se doreste ca Digital Divas sa fie cea mai mare intalnire a femeilor implicate in online. Ceea ce mi se pare foarte tare!

Si eu ce sa caut acolo? Pai femeie sunt, implicata in online sunt, aspir (cu patos si folos) la o silueta de vis (bun), am inceput de la un timp sa urmaresc chiar (prea) multe bloguri de fashion si lifestyle. Why not?

Cine ar mai vrea sa vina? Invitatii puteti obtine aici (sper ca mai sunt). Live puteti urmari aici. Daca as fi mai sarguincioasa, as face si un live blogging. Nu promit complet. Doar putin… Si urmariti noutatile si pe pagina de Facebook a Digital Divas.

Nu eu trebuie sa va conving sa veniti la eveniment ci invitatii care ne vor incanta (si care sunt multi si frumosi): Oana Pellea, Andreea Esca, Yvan Rodic si multi altii.

 

Digital Divas