Se apropia ziua domnisoarei noastre. Implinea 2 ani. Ii placea tare mult sa mazgaleasca, adica sa… deseneze. Si ii placea tare mult sa faca asta pe orice si cu orice (creion, carioca, pensula, creta). Ba chiar ca pasiunea pentru creta (dobandita in iesirile noastre) incepuse sa se simta si in casa, pe parchet. Si pentru ca venea o ocazie speciala totusi, ne-am gandit sa incurajam desenatul acesta, caci cine stie ce se intampla mai tarziu. Am inceput cautarile si am gasit cam ce ne trebuia noua: o tabla dubla (si pentru scris cu markerul si pentru scris cu creta) – Tablita Easel for Two.

Partea cea mai frumoasa la aceasta tabla de desenat este ca poti folosi atat creta cat si marker special (sau carioci pe baza de apa cum am avut noi initial) si se sterge foarte usor cu un burete special (sau cu apa sau spirt uneori, dupa nevoi).

Tabla este si magnetica iar la pachet a venit cu o cateva planse magnetice cu litere si cifre (inca nu le-am scos pe acestea pentru ca domnisoara noastra nu era interesata). Dar,  aveam noi niste magneti tare draguti cu animale (de stateau ametite pe frigider). Si pot sa va spun ca am facut cateva povesti minunate.

cu carioca la tabla

Partea si mai faina este ca tabla se strange si se poate pune dupa o usa sau sub pat (in cazul nostru). La varsta de 2-3 ani copiii se plictisesc tare repede si din cand in cand mai pitim cate o jucarie si la o saptamana sau o luna cand reapare este ca si noua.

Ce-mi mai place la aceasta tabla: are un loc de depozitat foarte mare si bun (partea de jos dintre tablii), are clipsuri speciale unde poti sa prinzi coli de hartie pentru desene cu creionul sau pentru pictura si este chiar pentru doua persoane. A fost folosita simultan de catre doi copii, fara sa iasa discutii ca nu am loc, vreau si eu etc.

Producatorul zice ca este pentru copii peste 4 ani. Noi sincer am avut-o de la 2 si credeti-ma ca a meritat investitia. Tabla nu are deloc un cost piperat si o puteti lua de pe eMag. Eu sincer cand m-am uitat printre jucariile acestea, mi-am facut lista pentru urmatoarele aniversari.

mkt_emag_easel for two

Voi aveti experiente cu astfel de tablii de desenat? Cred ca vom invata sa si scriem pe ea 🙂