Azi este iar ziua ta. Te-am trimis la plimbare cu bunica si surprinzator ai dormit in carucior (surprinzator… ca tu nu prea dormi, nu prea stai in carucior, d-apoi si una si alta in acelasi timp).
1 iunie

Apoi am fost pe la cumparaturi si te-ai agatat cu disperare de o papusa…mareee…aproape cat tine. Si ai carat-o indiferent de circumstante (ca erai in carutul de la supermarket, ori in brate la bunica, ori tot drumul spre casa in mei tai – radea lumea ca la circ – ziceai ca duc doi bebelusi 🙂 )

Cu papusa

Cu papusa de gat

Azi a fost a 2-a zi cand ai dormit doar un somn. Si ala de dimineata-pranz. Pana seara n-ai mai vrut. Nici ieri. Dar ieri ai dormit doar juma de ora toata ziua. Eu zic ca nu e bine… si treaba cu “asa e ea” nu mi se pare prea sanatoasa in acest caz dar n-am avut ce sa-ti fac. Am incercat de toate si nimic n-a functionat. Atunci am zis Doamne Ajuta si am trecut si de ziua ta agitata. Noaptea…horror…de-ar iesi odata dintele ala, ca-l vad cum sta acolo si parca-si bate joc de noi… In rest…incerc si eu sa recuperez, cum pot, pe unde pot, timpul si somnul. Sper sa rezist ritmului tau…sper …