Suntem intr-un soi de concediu. Eu cu Ioana adica. Eu ma simt ca in concediu, cu bunicii amandoi de garda…avem 10 zile de stat la tara, la aer, verdeata si zapuseala. Faptul ca la 8 dimineata little miss este in fundul gol afara cred ca a influentat cumva si somnurile ei de peste zi, care sunt invariabil 2 si lungi (ceea ce nu se intampla in Bucuresti). In continuare este intr-o greva japoneza a foamei (mananca dar asa cat sa nu zicem noi ca n-a gustat mancarea…) In rest, agitatia descoperirii curtii, ierburilor, animalelor s-a mai domolit si acum a inceput sa aprofundeze cunostintele. Avem de toate aici: leagan, ladita cu nisip, piscina pentru copii, jucarii, papusi, carucior papusi, tricicleta fara pedale…chiar si aer conditionat pentru domnisoara. Normal ca ierburile si pietrele sunt de departe mai interesante decat orice alte jucarii, dar nu ne suparam…doar ma gandesc deja cu tristete cand o sa ne intoarcem in Bucuresti unde o sa-i gasesc eu asa ierburi si asa pietre 🙂 Nu mai vorbesc de solarul cu rosii, castraveti si alte legume (a se citi bio 🙂 ), galetile cu apa in care se racoresc sticle cu diverse (cu apa din aia rece, de fantana…), pamantul, frunzele de salcam, libelulele si fluturii au depasit cu mult toate jucariile si cartile pe care le avem la noi (si da, nelipsitele carti…)

Mai sunt si chestii nasoale. De exemplu noptile sunt cam dezastruoase…domnisoara plange si se agita tare. In continuare zic ca e de la masele (sunt vreo 3 umflate). Sper sa rezist pana-i ies si caninii… Netul merge greu rau de tot (daca reusesc sa pun acest post inseamna ca a mers 🙂 ) Mai sunt si tantari, muste, caldura mare ziua (am inceput totusi sa ne acomodam, ca in Bucuresti eram cu aere prin casa…).

S-a incheiat saptamana internationala a alaptarii…mi-ar fi placut tare sa fim sambata seara in AFI Cotroceni sa demonstram si noi acolo…dar am fugit din Bucuresti de vineri si n-aveam cum sa ajungem. Am fost cu sufletul si gandul acolo si cred ca a iesit bine si fetele au de ce sa fie mandre de ele…