La Multi Ani!

Inca n-am iesit complet din barlogul meu social… imi e bine “acasa” la caldurica dar din cand in cand simt ca am nevoie de o gura de aer.

Anul a inceput la noi cu noapte lina de dormit. Apoi la trezire cu o sesiune de <un soi de indigestie sau ce-o fi fost de a vomitat de 3 ori in 30 de minute>. Apoi am vazut cum un remediu homeopat este miraculos. Si tot apoi am observat ca tusea care o sacaia pe little miss de mai bine de o luna jumate a incetat. Ce-o mai fi si asta, mi-am zis asa…

Catinel catinel am inceput sa ne vizitam prietenii, sa ne bucuram de zilele libere si sa facem planuri de plecat la zapada multa si mare de la munte. Si asa am si facut. Si asa de bine este sa stai la caldurica, domnisoara sa doarma de noapte de la ora 7 pm (pentru ca ziua a fost in verva si schioare), sa fie senin si sa vezi Crucea de pe Caraiman, sa oftezi indelung si sa schimbi vorbe si frustrari adunate cu cineva care poate sa te inteleaga (chiar daca nu are si o rezolvare 🙂 ). Si sa si lucrezi printre somnuri, urlete, crize si dragosteli, printre saniusuri si alergat pe partie.

@Poiana Tapului – vedere de pe dealul inzapezit

 

 vedere catre munti – senin si linistit

prima zi pe schiuri – teama, frustrare si apoi bucurie si … independenta