Știți ce este Zorbing? Un joc considerat și sport, care implică nimic altceva decât rostogolirea la vale într-o sferă, realizată de cele mai multe ori din plastic transparent. Se joacă acolo unde sunt pante ușoare, dar începătorii fac primii pași pe suprafețe nivelate, pentru mai mult control.
Eu am făcut primul pas în Zorbing pe Facebook și cel de-al doilea, al treilea și al patrulea tot acolo… pentru că jocul m-a captat mai ceva ca adunatul roșiilor și al castraveților din ferma mea din Farmville. Apropo de jocurile de pe rețelele de socializare, pe cuvânt de UrbanKid.ro că cel despre care vă povestesc nu doar că este suuuper fun, ci și vă aduce premii.
Am făcut o mică pauză de jucat pentru a vă scrie acest text, pe care sper să-l termin cât mai repede, pentru că mai am de adunat puncte pentru echipa mea (cea a inspiraților).

Tabăra de Zorbing

Tabăra de Zorbing este o aplicație care promovează unul dintre abonamentele colorate de la Orange, mai exact abonamentul de date Colibri (ce are până la finalul lunii noiembrie opțiunea Happy Night, inclusă pe toată perioada contractuală). De joc vă puteți bucura doar pe Facebook, dar nu cred că asta este problema, iar pe lângă distracție și competiția în sine aveți și sansa să câștigați mai multe premii, precum tablete iPad, Samsung sau cartele ori modemuri de internet și… un zorb adevărat, adică o minge originală pe care să o folosiți outdoor la un joc de Zorbing pe bune.

Ce trebuie să faci?

accesezi aplicația atunci când ești logat în contul de Facebook, altfel nu e fun deloc și nici nu poți juca, și să aștepți să vezi care este echipa în care vei fi înscris (acest lucru se face automat, în funcție de numărul de prieteni și câte check in-uri ai făcut de pe contul de Facebook) și să citiți cu atenție instrucțiunile pentru a avea un scor cât mai mare la fiecare probă. Da. Sunt mai multe probe, fiecare cu câte un concurs nou și la fel de fain. E genul acela de joc pentru care ai distruge cu mare plăcere o tastatură, numai pentru a vedea la final că ai cel mai ridicat scor.
Pentru a nu vă irosi șansele la scor mare (sunt câte trei șanse la fiecare probă) puteți să vă antrenați prin jocuri nelimitate. Sfatul meu este să folosiți această opțiune, pentru a primi cât mai multe puncte.

Până acum există 5 probe active următoarele 2 vor fi lansate pe 1 noiembrie, respectiv 3 noiembrie, deci mai avem câteva zile de așteptat pentru noi competiții.
Gata. V-am povestit despre aplicație, despre cât de fain e jocul și despre ce puteți câștiga odată ce intrați în joc, iar eu mă întorc la jocul meu, mai am ceva etape de terminat cu scor maxim…
PS: începeți jocul în pauza de la job, chiar la începutul pauzei, pentru a avea destul de mult timp să-l “savurați” fără să vină o ședință importantă peste voi.