Noi v-am mai povestit despre Zmeuventuri și dacă atunci v-am provocat la un concurs, de data aceasta vă provocăm… tot la un concurs! 🙂
Prietenii noștri de la Life after Work s-au gândit că UrbanPărinții împreună cu UrbanKizii ar putea deveni invitați de onoare la funshop-ul lor, așa că ne oferă un loc (un părinte cu un copil) la Zmeuventura de pe 17 iulie, care începe la ora 17:00.
Concursul se defășoară de data aceasta pe pagina noastră de Facebook, unde va trebui să ne spuneți care a fost cel mai haios moment petrecut alături de ai voștri copii. Cea mai haioasă postare va câștiga invitația de care vă spuneam mai sus, juriul fiind format din colegii de la Life aflet Work. Dăm startul astăzi, 5 iulie, iar câștigătorul va fi anunțat o zi mai târziu, pe 6 iulie!

Ce se petrece la Zmeuventura?

Zmeiele au valoare doar dacă sunt personalizate de copii și de adulți! Pentru a face asta, Cristina Ghinea vă va ghida, iar distracția și voia bună dacă nu “le aduceți în pachet de acasă, le veți primi drept bonus în timpul funshop-ului”.
În afară de înălțarea și realizarea zmeielor, acolo veți descoperi și cum se desenează în iarbă și veți juca și muuulte jocuri de cunoaștere și socializare. Ce mai, distracție pe cinste! Dacă nu veți câștiga concursul, vă puteți înscrie pentru a participa în afara concursului, detalii despre tot aveți un pic mai jos.

Ce: Zmeuventura
Când: 17 iulie, de la ora 17:00
Unde: în Parcul Tineretului
Număr de locuri: 10
Vârsta ideală a copiilor: între 4 și 11 ani
Taxă de participare: 70 lei
Materiale incluse: zmeu, set special de creioane
Vă puteți înscrie online pentru a fi siguri că prindeți un loc.

Prietenii de la SuntParinte.ro au fost data trecută la Zmeuventura, uitați-vă și voi cum s-au distrat:

Ne vedem la concurs pe Facebook, da? 😀
Sursă foto: Life after Work/ Facebook.com.