Decat o revista
Recunoaștem, UrbanKid.ro citește Decât o Revistă! O citește chiar și atunci când nu are nici măcar un subiect legat de copii sau de familie. De ce? Tuturor ne este dor de cineva și nouă ne vine dorul de o revistă bună din când în când, așa că punem mâna pe un DoR și ne potolim dorul cum nu se poate mai bine. 😀
Numărul 6 al revistei a venit cu o surpriză! De la prima copertă, până la ultimul colț al revistei, totul este dedicat familie! Momentelor vesele din familie, dar și întâmplărilor pe care le citești cu lacrimi în ochi. Știți și voi că nu tot timpul simțiți că totul este roz, dar la final, atunci când tragem linie, întotdeauna avem ceva de învățat și de cele mai multe ori concluzia este atât de simplă, pe atât de complexă: familia este totul și cu un zâmbet putem muta cu toții munții!
Ultimul număr DoR ne așteaptă cu multe portrete de familie făcute de 30 de fotografi unul mai bun ca altul și poza main a revistei este a lui Cristian Crisbășan care a fotografiat familia bunului său prieten, designerul Iulian Puiu ce se află lângă soția lui Ioana și fetița Letiția.
DoR numărul 6 costă, așa cum v-ați obișnuit deja dacă ați mai cumpărat revista, 25 de lei și se se găsește la distribuitori (precum librăriile Cărturești) începând cu 11 iunie, dar puteți face o comandă și la adresa comanda [@] decatorevista [.] ro.
Vă întrebăm repede cum vi se pare tema DoR-ului și fugim să cumpărăm și noi revista, pentru că nu am apucat până acum să o răsfoim! 🙂