Ron Fugelseth este tăticul unui băiețel de câțiva ani care nu se poate despărți de jucăria sa niciodată. Este vorba despre un trenuleț Thomas, pe nume Stanley, care a devenit, oficial, jucăria ce a călătorit cel mai mult, pentru că a ajuns în spațiu.
Nu glumesc, ba chiar sunt cât se poate de serioasă când vă povestesc asta, pentru că Ron Fugelseth a decis să-i transforme visul copilului său în realitate și să ne demonstreze tuturor că orice se poate, cu puțină imaginație și un strop de muncă.
Jucăria Stanley a fost legată de la balon meteo, o cameră foto și un telefon vechi care are GPS incorporat și apoi lăsată să urce cât mai sus. În timp ce jucăria urca, tăticul și fiul său știau în orice moment unde se află, datorită telefonului cu GPS și camera foto realiza fotografii cu fiecare mișcare, poze care au fost apoi animate cu ajutorul programelor de editat de tip Photoshop.
Și pentru că totul are un final cât mai fericit, odată ce jucăria a fost recuperată (undeva la aproape 43 de kilometri distanță de locul unde a fost lansată) tăticul cu imaginație a realizat și un videoclip demn de toată lauda “părintească”.
Vă las cu videoclipul, dar nu înainte să ne spuneți și nouă care sunt jucăriile de care ai voștri nu se despart niciodată? Pentru că sunt sigură că există o astfel de jucărie magică în fiecare casă. 🙂