Cei mici nici nu-și dau seama cum trece o zi și de cele mai multe ori nu-și pot da seama nici dacă este vremea de somn sau de lecții ori de joacă decât atunci când le spuneți voi asta! Ca să nu mai aduc în discuție cât de complicat este să le explicați cum stă treaba cu orele și cu cititul ceasului. Țin minte că eu am avut nevoie de câteva zile pentru a înțelege de ce există ora 3:00 și ora 15:00, în condițiile în care limba ceasului se află în același loc la ambele ore. 🙂
Am dat de un ceas fâșneț care pe mine m-ar fi scutit de multe probleme, și probabil că și acum m-ar ajuta din când în când. Să vă povestesc: ceasul de care vă spuneam se numește TimeBuddy și, așa cum v-ați putut da seama din denumirea produsului, vrea să transforme timpul într-un bun prieten al copiilor voștri!
TimeBuddy este un ceas total customizabil care îi învață pe cei mici ce înseamnă rutina și ce ar trebui să facă în anumite momente ale zilei. Să luăm drept exemplu primele zile la grădiniță: lipiți stick-ul aferent la ora la care copilul trebuie să înceapă să se pregătească pentru grădi, setați și alarma și gata! Nu e nevoie să le explicați cum că la o anumită oră din zi este necesar să plece spre grădiniță, pentru că ceasul o să îi anunțe imediat, dar asta fără strictețea unei ore, ci cu ajutorul veseliei date de un stick-er!
Ceasul poate fi și programat să redea înregistrări, nu mai lungi de 15 secunde! Cu alte cuvinte, vă puteți înregistra pe voi în timp ce le explicați piticilor ce trebuie să facă la un anumit moment al zilei!

TimeBuddy costă aproape 35 de dolari și poate fi livrat și în România, în cazul în care găsiți ceva asemănător pe la noi, am rămâne recunoscători dacă ne-ați da de veste! 🙂
Ai voștri au învățat până acum să citească ceasul?
Sursă foto: TimeBuddy/ Facebook.com.