sexul copilului inaintea nasterii
În România foarte multe mămici vor să afle, cât de repede, dacă vor avea o fetiță sau un băiețel. Fie că este vorba doar de faptul că doresc să decoreze într-un anume fel camera celui din burtică, fie că vor pur și simplu să se gândească la numele celor mici sau… doar să știe dacă așteaptă o fetiță sau un băiețel, nu puțini sunt cei care stau cu sufletul la gură la primele vizite medicale pentru a afla tot ce se poate.
E adevărat, sunt și mămici care au dorit să îi țină pe toți cei apropiați ca pe ace și nu au renunțat la emoțiile pe care ți le oferă, inevitabil, necunoșaterea sexului celui mic.
Se pare că toate discuțiile pro și contra aflării sexului copilului înainte ca acesta să se nască vor deveni în scurt timp istorie, pentru că o instituție aflată în subordinea Comisiei Europene, mai exact Comitetul pentru Egalitatea Șanselor, a realizat un proiect de lege prin care vrea să interzică doctorilor să comunice părnților sexul copiilor înaintea nașterii.
Dacă e bine, dacă e rău, noi nu ne putem pronunța pentru că suntem convinși că nu sexul  celor mici este cu adevărat important, ci sănătatea lor și dragostea cu care sunt așteptați să se nască. Iar dacă vă gândiți la faptul că asta ar duce la o oarecare nesiguranță atunci când mergeți la cumpărături pentru hainele celor mici, atunci nici asta nu e cu adevărat o problemă. Așa cum am mai povestit la un moment dat, eu una nu văd nimic în neregulă la un băiețel îmbrăcat în roșu sau la o fetiță cu bluziță și pantalonași verzi sau albaștri.
Voi ați decis să aflați înainte de naștere dacă e un băiețel sau o fetiță în burtică? Care a fost motivul principal pentru decizia luată?
Sursă foto: kelsey_lovefusionphoto/ Flickr.com.