super tata
Dacă voi credeți că a fi părinte este uneori greu și că treceți prin momente în care aveți nevoie de o pauză, ce ați zice dacă ați avea cinci copii? Ei, dar dacă ați avea nouă copii? Și i-ați crește singuri? 😀
Povestea lui Larry sună cam așa: împreună cu soția lui, Kate, s-au bucurat de Henry, primul lor copil. Kate s-a îmbolnăvit însă și la câțiva ani după ce a rămas singur, Larry a decis să facă ceva pentru viața lui și a fiului său.
Cum era vorba despre un tată singur, legile din Statele Unite ale Americii nu-i dădeau mari șanse să primească un copil prin adopție, așa că a aplicat și pentru adopție dar și pentru “o mamă surogat”. Din fericire, ambele variante au fost cu succes, iar Larry a devenit tăticul a trei copii. De la trei la nouă nu au fost șase pași, ci doar unul singur, numit iubire. Larry a devenit astfel tatăl a nouă copii…
Știți cum sunt unele dimineți, nu? E atât de greu să vă pregătiți copiii de grădiniță sau de școală sau să vă treziți pentru a pleca la serviciu și parcă vi se pare cea mai urâtă perioadă a zilei și cea mai complicată.
Click aici să vedeți cum se descurcă tatăl a nouă copii într-o dimineață obișnuită și cum face totul cu dragoste și cu zâmbetul pe buze.
Sursă foto: bingbing/ Flickr.com.