În cazul în care v-ați obișnuit piticii să le cântați ceva seară de seară, e clar că nu e chip să adoarmă altfel. Dar poate a dat gripa peste voi și oricât de mult ați vrea să mai cântați ceva nu mai puteți ori poate pur și simplu nu aveți chef să fredonați o melodie. Eh, ce faceți atunci?!
Dacă aveți iPhone v-ați scos! Descărcați repede o aplicație și gata! aSleep Kids Edition oferă companie nu doar seara înainte de culcare, ci și atunci când schimbați scutecul și piticul nu vrea să stea locului ori atunci când puneți de o băiță pentru copil. Cu alte cuvinte, în toate momentele când vreți ca cel mic să fie liniștit.
Aplicația are 15 cântecele speciale pentru copii, melodiile putând fi ascultate unele după altele într-o anumită ordine prestabilită ori „shuffle” dacă vreți „să vă lăsați pe mână aplicației”. Ce mi s-a părut mie foarte ok este că există o opțiune prin care putem seta cât de rapid trebuie cântată o anumită melodie și o altă opțiune prin care telefonul este luminat în timpul cântecelelor.

PS – Atenție! Deschiderea aplicației nu oferă nicio siguranță cum că nimeni nu vă apelează în timpul melodiilor, așa că de preferat ar fi să vă setați iPhone-ul pe modul „Airplane” pentru orice eventualitate, mai ales cânt vreți ca piticul să adoarmă cu melodiile pe fundal.
aSleep Kids Edition va funcționa de minune pe iPhone, iPod touch și iPad, dacă au măcar versiunea iOS 2.2.1 și costă 0.99$.
Credeți că ar fi utilă o astfel de aplicați?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici: 
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Sursă foto principală: treehouse1977/ Flickr.com.