UrbanKid.ro înseamnă distracție cu cei mici, am încercat să venim mereu cu noi idei despre cum să fie fun orice activitate, atât pentru voi, cât și pentru copii. Și, deși până acum, “nu am călcat niciodată strâmb”, în sensul că toate articolele publicate au fost unele vesele, astăzi scriem despre cum putem să strângem zâmbete pentru un singur copil.
Este vorba de Bibi, bebeluș pe cre-l cheamă de fapt Tudor-Daniel, fericit și foarte jucăuș pe care toată familia îl iubește mai mult decât orice pe lume.
Din păcate, de câteva luni bune, zâmbetele părinților s-au rarit, Bibi a fost diagnosticat cu Anemie aplastică – în evaluare pentru sindromul BlackfanDiamond, pe scurt DBA. (aflați toată poveste pe blogul viatacudba.blogspot.com)
Haideți să încercăm să ne unim forțele și să mai demonstrăm o dată că atunci când toți luptăm pentru o cauză nimic nu ne stă în cale.

Timp de o săptămână, adică de mâine, 10 decembrie, și până pe 16 decembrie, numărul de SMS 848 strânge bani pentru Bibi. Un SMS costă 2 euro, un zâmbet de copil este neprețuit.