Care sunt cele mai importante lucruri pentru cuplurile care rămân împreună toată viața? Cei din spatele proiectului Global Glue Project au vrut să afle toate detaliile cuplurilor care se mândresc cu zeci de ani de iubire, așa că în ultimii trei ani au adunat nu mai puțin de 56 de cupluri din opt țări (printre care România, Statele Unite ale Americii, China, Rusia, India sau Danemarca). Dacă ar fi să adunăm toți anii din relațiile cu povești s-ar aduna peste 500 de ani de iubire și înțelepciune pentru cuplurile care au participat la proiect.
Poveștile au fost filmate și acum au lansat un proict pe Kickstarter, prin care încearcă să adune finanțarea necesară pentru a putea lansa un scurt documentar despre viața cuplurilor. Scopul este lansarea a câte o poveste de dragoste, pe săptămână, timp de un întreg an.
Global-Glue-Project
Până să vă las cu link-ul de pe Kickstarter și cu videoclipul de prezentare, aruncați un ochi și pe site-ul beta pentru proiectul globalglueproject.com. Mai multe despre proiectul care a strâns până acum pe Kickstarter.com aproape 10.000 de dolari.

Surse foto: facebook.com/globalglueproject.