Fotografiile care te surprind și te pun pe gânduri în același timp fac parte dintr-un proiect lansat de fotograful Eric Sahrmann din Chicago. Cu alte cuvinte, nu au mâncat cei mici nici prea mult spanac și nici nu sunt mici supereroi, ci doar au “căpătat forță” cu ajutor de la programele de editare foto și asistenții lui Eric.

Imaginile au fost realizate pentru campania numită “strong baby” prin care se dorește conștientizarea importanței unei vieți sănătoase pentru bebeluși.

Eric povestește că fotografiile au fost destul de greu de realizat, ba chiar fotograful a angajat oameni care să țină bebelușii, alături de părinții acestora, în aceste poziții pentru a putea retușa pozele la final.

Se pare că poza cel mai greu de făcut a fost cea cu bebelușul în poziție de karate, bebeluș care nu își dorea deloc să țipe sau să deschidă gura pentru a părea că țipă. Într-un final însă, bebelușul a câscat, așa că ceea ce credem noi că este un țipăt “de forță” este nimic altceva decât un câscat de plictiseală probabil.

1 2 3

Surse foto: mymodernmet.com.