Dacă ieri vă spuneam că s-a lansat tati.ro, site de parenting destinat tăticilor, astăzi cu surle și trâmbițe vă anunț de prima rețea socială dedicată mămicilor din România: Mamaloo.ro.
Mamaloo.ro vine „la pachet” cu platforma Totul despre mame, despre care știți cu siguranță, pentru că avem și o emisiune TV, dar și un site de parenting dedicat.
Mama și copilul formează un întreg – de la acest principiu pornește rețeaua socială. Tocmai de aceea, userii vor putea să își facă un profil “la dublu”, mama gestionează pagina copilului ei, marchează momentele importante din viața acestuia într-un timeline și poate face acțiuni personalizate pe profilul copilului. În acest fel, Mamaloo.ro funcționează și ca un album de familie, cu fotografii, filme și momente prețioase din creșterea copilului. Mamele păstrează și impart astfel între ele cele mai frumoase și emoționante clipe din viața lor.
Mamele pot ține și un microjurnal, pot adresa întrebări specialiștilor Totul despre Mame și pot crea pagini personalizate. O atenție deosebită a fost acordată securității, fiecare mamă poate alege exact unde trage linia între public și privat.
Noi salutăm lansarea și sperăm la cât mai multe mămici faine și vesele pe Mamaloo.ro: 🙂