Timp Impreuna
Avertisment: acest text s-ar putea sa vă îngrozească sau să vă dea de gândit. Nu știu cum sunteți voi, dar sunt alții care petrec cam o oră pe zi dintr-o săptămână alături de copii (ați citit bine!). Acesta este rezultatul unui sondaj Gallup, realizat în ianuarie 2010, care a mai scos la iveală și faptul că în acest puțin timp petrecut împreună, părinții și copiii comunică puțin și interacționează superficial.
In 2009, cei de la Telefonul Copilului (116 111) au primit, pentru prima dată, apeluri de la copii. Copii care  au sunat doar din nevoia de a vorbi cu cineva, de a fi ascultați. Anul acesta a început campania ”Copil, caut timp. De petrecut cu părinții mei”, pe care UrbanKid.ro o susține cu tărie.
Telefonul Copilului 116 111
Prin aceasta, părinții sunt îndemnați să petreacă timp alături de cei mici, oferindu-le soluții practice și ajutându-i să conștientizeze importanța unei legături profunde între părinți și copii. Campania, începută pe 28 aprilie, se va încheia pe 15 iunie și pe toată durata ei vor apărea articole, sfaturi și soluții care să îi ajute pe părinți să comunice cu cei mici și să le dedice cât mai mult timp.
Spot Radio

Pe site-ul campaniei găsiți toate aceste materiale si sfaturile psihologului Anda Păcurar.
Nu vă sugerăm să vă lăsați joburile ca să petreceți tot timpul cu copiii, dar e bine să știți că cei mici n-au nevoie de voi ca pensionari… poate doar să le creșteți copiii, în cazul în care vă iau drept exemplu.
Spot video

Mai multe spoturi
Și dacă nu ne credeți pe cuvânt mai jos aveți și sondajul Gallup, integral.
(click pe pictograma zoom issuu document din colțul dreapta-sus pentru a vedea documentele mărite, în fereastra separată)