Letters with Pooh este o aplicație pe care o găsim, din păcate, doar în AppStore (poate fi descărcată pe iPhone sau iPad dacă au iOS 4.3 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare). Ni-l aduce în prim plan pe Winnie the Pooh, ursulețul jucăuș căruia îi place mierea și care, de data aceasta, ne învață literele.

Copiii vor face primii pași în învățarea limbii engleze și pot învăța literele cu ajutorul aplicației, ba chiar au și un joc interesant prin care îl ajută pe Winnie să adune cât mai multă miere prin prinderea literelor care cad pe ecran sau prin a ofeir viață puzzle-urilor.

Important de știut este și faptul că din interiorul aplicației putem să ne dăm seama care sunt pașii pe care îi fac cei mici în a învăța, prin intermediul unei secțiuni speciale din aplicație care ne arată progresul copiilor. Pot fi stocate informații aferente a 4 copii, ceea ce înseamnă că dacă aveți mai mulți pitici pe acasă sau dacă cei mai buni prieteni ai copilul vostru vin des în vizită pe la voi puteți să le explicați și lor cum funcționează aplicația.

Prețul este un pic pieperat… costă 2.99$, dar eu zic că merită pe deplin. O găsiți, așa cum vă spuneam și mai sus, în AppStore.