Mai toată lumea atunci când vine vorba despre creșterea copilului se gândește la mamă. Nu am să înțeleg niciodată asta, pentru că tatăl dintr-o familie este la fel de important precum o mamă, se poate implica la fel de mult și are un rol în creșterea și stabilirea valorilor, personalității și direcției pe care o alege un copil. Și asta chiar dacă vorbim de fete sau băieți, pentru că nu asta contează atunci când ești părinte.
Pentru că noi credem în tăticii implicați, cool, care își fac vocile auzite și care nu se tem să declare că se IMPLICĂ vă rugăm să completați studiul de mai jos realizat de tati.ro.
În cazul în care sunteți mămici, dați de veste partenerilor voștri și rugați-i să răspundă la întrebări, pentru ca mai apoi să scriem un articol, pe baza unor răspusuri clare de la voi, prin care demonstrăm că tăticii sunt cel puțin la fel de implicați pentru mămicile. Și dacă tăticii sunt ocupați cu cei mici atunci vă rugăm să completați voi chestionarul, dar din punctul de vedere al lor.
Vă mulțumim frumos!

Sursă foto: lazyacresnorth/ Flickr.com.

dad w kids 2