Mai țineți minte cum până acum câțiva ani auzeam de părinți care scriau, de mână, scrisori pentru copiii lor, scrisori pe care au voie să le deschidă doar atunci când împlinesc 18 ani sau când intră la facultate ori atunci când se căsătoresc ori devin la rândul loc părinți? Odată cu tehnologia lucrurile nu doar că s-au simplificat, dar avem o varietate mult mai mare din care ne putem alege sau platforme online pe care le putem personaliza pentru un rezultat așa cum ni l-am imaginat.
De exemplu, proiectele de tip time lapse sunt minunate atunci când vine vorba despre trecerea timpului. Regizorul, fotograful și tăticul Frans Hofmeester și-a pozat fetița timp de 13 ani în fiecare săptămână pentru a avea la final un videoclip în care ea crește văzând cu ochii.

Time lapse-ul a fost și modalitatea în care o viitoare mămică și-a adunat amintirile în timp ce era gravidă:

Apropo de filmulețe simpatice, dați play la cel de mai jos:

Și în aceeași idee, un cuplu a găsit o modalitate mai mult decât inedită prin care cei doi aduc pe lume un copil:

Twitter nu este doar un loc unde adulții își scriu gândurile, ci și o rețea de socializare pentru ceea ce gândesc copiii. Ne-o demonstrează professor Robert Quigley, tăticul lui Vlad, care postează pe contul @StuffVladSays… ce credeți? Toate lucrurile nostime spuse de Vlad.
Vlad_1
 
Vlad_2
Despre contul de Gmail pentru Sophie cred că v-am mai spus acum ceva timp. Este de fapt o reclamă care a pornit de la o poveste adevărată: un tătic care îi scrie fetei lui mail-uri cu videoclipuri, fotografii sau gânduri, de citit atunci când aceasta va crește.

Rachel Hulin este fotograf și își ajută fiul să zboare prin orice loc. Asta cu ajutorul Photoshop-ului desigur, dar rezultatul este spectaculos.
the flying series
Voi aveți astfel de proiecte începute pentru ai voștri? Sau vreți să începeți unul? 🙂
Sursă foto principală: rachelhulin.com.