Manafu nu e convins că segmentul acestaeste dezvoltat la noi, noi zicem că suntem pe drumul cel bun, că forumurile au fost date de câțiva ani uitării și că ne cam place să citim tot felul de experiențe personale, recomandări și tot felul de alte subiecte pe teme conexe.
În altă ordine de idei, la final de iunie va avea loc prima conferință locală dedicată părinților activi online. Evensys este compania care pune la punct întâlnire ce se concentrează pe tendințele lansate de mămicile sau tăticii care scriu pe bloguri, iar conferința Social Media for Parents va avea 3 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding și lifestyle.
Până atunci însă (pentru că vom reveni asupra subiectului imediat ce toate detaliile vor fi puse la punct) invităm toți părinții bloggeri să completeze un scurt sondaj despre activitatea lor în online. Nu vă speriați, nu durează deloc mult (nu e chestionar din acela nici nu mai ai idee când a început și dacă se va termina vreodată) și așa putem demonstra tuturor că există bloggeri-părinți activi online. După ce-l completați vă rugăm să ne lăsați și un scurt comentariu despre cum vi se pare evenimentul și / sau care sunt așteptările voastre de la conferința Social Media for Parents.
PS: dacă nu aveți blog, dar v-ar plăcea să dețineți “colțul vostru în online” vă oferim noi tot suportul tehnic de care aveți nevoie, intrați pe tu.UrbanKid.ro dați-ne de veste, voi trebuie doar să aveți chef de scris!