Ne pierdem în multe detalii din viața noastră și de mult ori uităm să descoperim chiar în jurul nostru lucrurile frumoase care ne fac mai fericiți.
Sculptorul și fotograful francez Alain Lebualya are șase copii, iar famiia sa locuiește în sud-vestul Franței, într-o casă oarecum departe de ochii lumii, dar nicidecum departe de fericire. În 2007, Lebualya a descoperit fotografia și de atunci a început să arate tuturor ce înseamnă familia pentru el, așa că a început să-și pozeze soția, cele patru fete și doi băieți, în cele mai simple împrejurări și cele mai haioase momente de joacă.
Nu este nimic ieșit din comun, din câte se observă din fotografii, ele nu necesită ore întregi de editare înainte, dar sentimentele și poveștile sunt nelimitate, la fel precum sentimentul de libertate. Joacă în noroi, cu animalele din casă, baloane de săpun… copiii fac ce le trece prin cap, iar tăticul lor îi urmărește îndeaproape cu tot cu aparatul de fotografiat după el pentru a poza cele mai simpatice momente.
Sunt sute de fotografii pe site-ul oficial al lui Alain Lebualya, noi le-am adunat pe cele care ne-au plăcut cel mai mult, dar dacă aveți timp aruncați un ochi pe toate pozele făcute de el.
10 9 8 7 3 4 5 6 2 1