“JAKE SI PIRATII DIN TARA DE NICAIERI”

Program special, Sambata 2 si Duminica 3 iulie de la ora 14:00
Urcati la bord pe 2 si 3 iulie odata cu aparitia lui “Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” pe Disney Junior de la ora 14:00.
Aceasta noua animatie 2-D si CG interactiva prezinta povestile amuzante si pline de muzica ale lui Jake care isi conduce echipa – incluzandu-i pe Izzy, Cubby si papagalul de veghe, Skully – la bordul extraordinarei lor nave, Bucky, purtati de ape de la ascunzatoarea de pe Insula Piratilor intr-o vanatoare de comori prin Tara de Nicaieri.
Acolo invata ca trebuie sa lucreze impreuna pentru a-l invinge cu istetime pe Capitanul Hook si tovarasul lui Smee, pentru a castiga dubloane de aur pe masura ce isi indeplinesc sarcinile. Fie ca este vorba de un skateboard, o chitara sau o scoica pretioasa, Capitanul Hook va face tot ce poate pentru a pune mana pe comoara, de aceea Jake si amicii sai pirati ii invita pe telespectatori sa faca apel la munca in echipa, rezolvarea problemelor si activitatea fizica, cum ar fi să coboare pe cascade, să se dea pe lujeri de vie şi să zboare cu praful magic al zânelor pentru a recupera comorile.
Acoperiti-va ochiul precum un pirat si urmariti Disney Junior pe 2 si 3 iulie de la ora 14:00 pentru a-i vedea pe Jake si prietenii sai in episoade unul dupa altul.

“SUNT IN FORMATIE”

Sezonul doi, in fiecare marti din luna iulie la ora 18:00
In aceasta comedie plina de muzica, Tripp Campbell se alatura trupei preferate de rock “vintage”, Nevastuica Rock, si este hotarat sa isi idolii sa aiba o revenire de senzatie. Starurile rock imbatranite s-au indepartat atat de mult de celebritate incat nici nu isi permit o locuinta proprie si sunt obligati sa doarma in camera de oaspeti a lui Tripp – cei trei inghesuindu-se in paturi de cazarma! Cu toate acestea, in propriul lor stil ciudat, cei trei vor face tot posibilul sa il ajute pe Tripp sa treaca prin anii adolescentei cu obiectivul de a face din el un star rock de buna credinta si de a-i da sansa de a-si trai visul.
Al doilea sezon gaseste formatia chiar mai aproape de marea revenire la celebritate. Lansandu-se cu un program special de o ora, Tripp se alatura formatiei arhaico-rivala, “Metal Wolf,” lasand baietii in panica – disperati de a-si recupera membrul formatiei. Nevastuica Rock incepe o lupta de recastigare, dar poate un spectacol la un meci de fotbal din campionat sa il recastige si mai stie inca formatia sa cante rock n’ roll?
Cantati rock in cel de-al doilea sezon “Sunt in Formatie” in fiecare marti din luna iulie de la ora 18:00 cu un episod dublu pentru inceput de la ora 17:00 din sezonul unu.
<>h2SE SIMTE DRAGOSTEA IN APA
Program special, Sambata 16 si Duminica 17 iulie de la ora 11:30
Se simte dragostea in apa in iulie cu noi episoade din “Viata in Acvariu” si “Ce viata minunata pe punte” purtate de valurile romantismului.
“Se simte dragostea in apa” ni-l prezinta pe Milo in incercarea sa de a ascunde de prietena lui faptul ca nu este un hamster in doua episoade noi din “Viata in Acvariu.” Cautarea dragostei continua pe tot parcursul zilei cu doua episoade noi din “Ce viata minunata pe punte”.
Your browser may not support display of this image.
Nu pierdeti maratonul “Se simte dragostea in apa” Sambata 16 si Duminica 17 iulie de la ora 11:30 cu noi episoade din “Viata in Acvariu” de la ora 11:30.

VINERI INCURCATE

Program special, in fiecare vineri incepand cu 1 iulie de la ora 17:00
Ati simtit vreodata ca ati mai vazut altundeva actorii preferati din serialele Disney? Luna iulie va zapaceste pe Disney Channel cu Vinerile Incurcate unde veti putea urmari cate trei episoade cu toate vedetele Disney Channel preferate (inclusiv Bridget Mendler si Ryan Newman) in seriale diferite.
Amesteca lucrurile in luna iulie si nu pierde Vinerile Incurcate, in fiecare vineri din luna iulie de la ora 17:00

DUMINICI “Totul pentru dans”

Program special, in fiecare duminica in luna iulie de la ora 08:10 si 15:30
Acest serial de comedie ne prezinta doua personaje energice, cele mai bune prietene CeCe Jones si Raquel “Rocky” Blue, ale caror vise de a deveni dansatoare profesioniste se implinesc atunci cand ajung sa danseze in cel mai popular spectacol de dans pentru adolescenti, “Shake It Up, Chicago,” o sansa care se datoreaza vechiului lor prieten, Deuce, care cunoaste persoanele potrivite.
Intre a invata o gama larga de noi stiluri de dans, farsele din culisele spectacolului (in special cu rivalii lor, Tinka si Gunther) si noul statut social la scoala, fetele vor experimenta aventuri noi si amuzante si unele care le vor testa chiar si prietenia.
Puneti-va pantofii de dans pentru trei episoade din “Totul pentru dans” in fiecare duminica in luna iulie de la ora 08:10 si 15:30.

“PRIETENII ZAPEZII”

Premiera filmului, Sambata 23 iulie la ora 09:30
Adorabilii caini vorbitori de la Disney se aventureaza in tinutul arctic inghetat si isi gasesc noi prieteni intr-o cursa fascinanta de sanii trase de caini in Alaska. Fiti alaturi de gurmandul Budderball, rapperul B-Dawg, stilatul RoseBud, blandul Buddha si dezordonatul MudBud pentru distractie, actiune si emotie intr-un film de familie despre puterea lucrului in echipa si cum sa iti urmezi visele.
Cand dau de greu, indraznetii caini trebuie sa faca echipa cu noii lor prieteni, Talon si Shasta, si sa isi adune curajul pentru a face fata provocarilor infioratoare care ii asteapta. Dar au ei ceea ce le trebuie pentru a castiga cursa si pentru a gasi calea inapoi spre casa?
Nu pierdeti premiera filmului “Prietenii Zapezii”, sambata 23 iulie, la ora 09:30.