Dacă nici voi nu ați mai avut o seară dedicată filmului de ceva timp, atunci acum este momentul potrivit. Sunt multe premiere faine pentru adulți în cinema, de la Interstellar, la The Hunger Games și nici secțiunea dedicată familiei nu stă mai prejos.
Dacă vă grăbiți un pic veți putea ajunge la Boxtroli, o animație care ne povestestește, într-o manieră foarte amuzantă, despre prietenie și ce înseamnă a accepta lucrurile diferite din jurul tău.
The Boxtrolls - afis
Boxtroli este o poveste amuzantă care are loc într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la o clasă înaltă, dar și de… brânză.
Sub pavajul din oraș locuiesc niște monștri, care se târăsc afară din canalizare numai lăsarea nopții și doar pentru a le fura oamenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Așa sună legenda, doar că Boxtrolii sunt de fapt niște creaturi blânde și inofensive, care poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.
The Boxtrolls
De aici și până la o aventură de proporții nu mai e decât un pas, dați click pe PLAY să vedeți mai exact despre ce este vorba:

Filmul este în regia lui Anthony Stacchi și Graham Annable și rulează în cinematografele Cinema City din țară.
Surse foto: imdb.com.