Știți că de obicei nu vă anunțăm despre programe caritabile, dar de data aceasta nu ne-am putut abține.
World Vision România a lansat programul „Donator de Viitor”, o mișcare de tipul „child sponsorhip” din România, prin care organizația oferă posibilitatea oamenilor de a contribui la schimbarea destinului unei comunități defavorizate, susținând copiii din acea comunitate.
Până în luna septembrie a anului viitor sunt vizate 13 comunități defavorizate din județul Dolj, în program fiind înscriși 600 de copii care pot fi susținuți prin donații lunare de 68 de lei pe worldvision.ro/donator-de-viitor.

„Pentru mulţi dintre cei 600 de copii înscriși în program, copilăria înseamnă drumul lung parcurs pe jos până la şcoală indiferent de anotimp, înseamnă o pereche de pantofi pe care o împart cu frații lor, o odaie micuţă luminată de o singură lumânare sau un cartof fiert împărțit – masa pentru întreaga zi. Prin lansarea campaniei <>, ne dorim să schimbăm această realitate și să le oferim speranță acestor copii care se confruntă prea devreme cu greutăți prea mari. De aceea, îi rugăm pe toți cei care văd acest mesaj să nu rămână indiferenți. Donația lor poate face diferența. Împreună, putem schimba vieți în bine”, a declarat Cătălin Andrew Popa, Director Național World Vision România.

Acest tip de inițiativă nu se află la primul astfel de proiect. World Vision a derulat programe în țări precum SUA, Canada, Taiwan sau Elveţia, iar din octombrie anul acesta, World Vision România oferă și românilor posibilitatea de a se implica într-un astfel de proiect, oferind astfel copiilor din mediul rural șansa la un viitor mai bun

Cum poți ajuta, concret, copiii

Accesezi worldvision.ro/donator-de-viitor și îți alegi copilul pe care dorești să îl susții. Donând lunar 68 de lei, tu îi asiguri copilului șansa la o viață mai bună și suport moral. Astfel, cu mai puțin de 2.5 lei/zi îi poți schimba destinul, dându-i posibilitatea să meargă în fiecare zi la școală, să aibă caietele și cărțile necesare, să se ducă la doctor atunci când este cazul și să beneficieze de tratamentul corespunzător, chiar să meargă în excursii şi tabere şi să vadă astfel că lumea este mult mai largă decât ştiu ei.
Vei primi scrisori de la copilul ales, informații despre evoluția lui și îl poți vizita dacă dorești. Însă impactul donației tale este mult mai mare