Bunica mea are obiceiul să țină atârnat de peretele din bucătărie un calendar. La începutul fiecărui an, acesta se schimbă și zi de zi ea mută cu grijă semnul la noua zi, se crede că aduce ghinion dacă uită să treacă în a doua zi sau cel puțin așa spune ea. Odată cu telefoanele mobile, căsuțele de mail, reminderele pe care le punem zilnic am cam uitat cu toții de utilitatea calendarelor atârnate de perete și odată cu acest lucru și de frumusețea lor. Îmi aduc aminte cu zâmbetul larg pe buze când a primit în dar (bunica, da) un calendar cu pozele nepoților și strănepoților. Chiar dacă este vechi de acum câțiva ani îl păstrează cu sfințenie și oricine ar întreba de el va spune că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit în viața ei.
Revenind însă la povestea de astăzi, am descoperit cel mai frumos calendar din lume, care vine nu doar cu datele exacte, ci și cu amintiri dintre cele mai frumoase
O mămică a făcut cu telefonul mobil 12 poze, în luni diferite, dar în același loc copiilor săi. Pentru a nu o pierde a postat de fiecare dată fotografia online, cu hastag-ul #handhcalendar, iar la început de an a printat calendarul cu tot cu zilele din lună. Rezultatul? Îl vedeți mai jos și trebuie să-l încercați și voi:
1
Sursă calendar: heartandhabit.com.