carte foto pentru copii
Toți părinții fac poze copilului, dar acestea sunt admirate o perioadă scurtă, apoi sunt aruncate prin vreo cutie sau și mai rău, pierdute. Eu m-aș bucura să pot să mă uit acum la imagini cu mine mică, să văd ce drăcii făceam, cu ce rochiță cu floricele mă îmbraca mama sau cum mă suiam pe masă ca să fiu mai înaltă. Plus că din vremea aia nu prea am amintiri.
carte foto pentru copii
Noi am găsit un site, Blurb pe numele lui, de pe care poți să descarci un program cu care aranjezi pozele intr-un album. Le încarci direct din calculator sau de pe un site pe care le-ai postat deja. E destul de ușor de folosit și au tutoriale video ajutătoare. Au o grămadă de feluri de a aranja în pagină și poți să pui titluri, glume și ce mai vrei. Când e gata, dai comandă, ei o printează frumos și ți-o trimit prin poștă. Varianta cea mai ieftină, o cărticică de 18×18 cm, care are între 20 și 40 de pagini e 13$ + 7$ transportul.

Poți să le aranjezi cronologic sau mai interesant, pe categorii. De exemplu, faci capitol pentru grădi și pui acolo poze din prima zi când era plângăcios și nu voia să-ți dea drumul la mână, apoi când a început să se împrietenească cu ceilalți copii și se joacă de-a Batman, apoi vreo serbare când e deghizat în țigan. O să râdă cu poftă când o să aibă 20 de ani și o să se vadă. Și gândește-te ce sentiment mișto pentru copil să se simtă atât de important încât părinții i-au făcut o carte.