copii amuzanti
Știm deja ce trăsnai zic copiii noștri români, așa că am tras cu urechea la perlele puilor de străini:
Jack se uita la mama lui care o alăpta pe sora lui mai mică. După o vreme, întreabă: “Mami, de ce ai două? Una e pentru lapte cald și cealaltă pentru rece?”
Brittany voia să ia o pastilă și încerca să deschidă tubul cu medicamente. Văzând că nu reușeste, mama ei îi explică faptul că acel capac are siguranță pentru copii, ca să nu poată să umble. Mirata, fetița întreabă: “Dar de unde știe că eu sunt copil?!”
Lilly o ajuta pe mama ei să gătească și la un moment dat o întreabă: “Pot să pun niște origami în tigaie?” (voia să spună oregano)
Lori aude o discuție între părinții ei despre faptul că mătușa a născut un băiat care seamană cu unchiul. Puștoaica întreabă: “Adică are mustață?”
Un băiat vorbește îi spune bunicii lui: “Ce bine că ai venit, înseamnă că tata o să facă gluma aia de care zicea”. Bunica întreabă la ce se referă. Copilul zice: “A zis că o să se suie pe pereți dacă vii în vizită!”
Gonzalo o întreabă pe bunica lui “Mamaie, de ce tu și tataie nu aveți nume ca toți oamenii?”
Bunica lui Diane îi spune fetiței “Ce repede crești!”. Iar Diane îi spune “Dacă mama nu mi-ar tot face petreceri aniversare, aș rămâne mică.”
Rudy se uită pe niște poze cu mama ei și o vede însărcinată. Întreabă ce are de e așa mare, primește răspuns și stă putin să se gândească. Apoi zice “Cum am ajuns acolo, m-ai înghițit?”
Celeste o întreabă pe mama ei: “Când eram la tine în burtă, puteam să văd ce mâncai?”
Copii! Dar ai noștri sunt mai deștepți și mai amuzanți ca ai lor 😀 Așa că spuneți-ne și nouă ce perle ați auzit de la piticii voștri sau ai prietenilor.
Sursă foto: hoyasmeg / Flickr