Mai pe scurt și cât se poate de clar: există două site-uri colorate și de sezon pe care foarte mulți copii (și de ce nu și adulți?) vor sta cu ochii astăzi. Este vorba despre două site-uri care-l urmăresc pe Moș Crăciun în Ajun și ne comunică și nouă unde se află moșul plin de cadouri și voie bună și când este mai aproape de noi.
Primul despre care vreau să vă povestesc este Norad Tracks Santa care are și aplicație de iOS, Android sau chiar Windows Phone, așadar chiar dacă plecați să mai faceți astăzi ultimele cumpărături pentru bunătățile de Crăciun, puteți să descărcați aplicația pentru a afla în orice moment unde se află Moș Crăciun.
Al doilea serviciu fâșneț este oferit de Google se numește simplu: Google Santa Tracker. Și acesta este de astăzi funcțional.
Eu una plănuiesc să stau cu ochii pe ambele servicii, pentru a fi bine informată și a afla ce face Moșul în fiecare minut.
Tot pe cele două site-uri sunt și mai multe joculețe de sezon, însă vă avertizez de pe acum că odată ce ați început să vă jucați nu vă veți mai opri o perioadă bună, indiferent de vârsta pe care o aveți în buletin.
Sursă foto: ShedBOy^/ Flickr.com.