Foto: http://fotobebelusi.ro/
Vrei să-i faci copilului poze ”de copertă”? Urmează să îl creștinezi și ai vrea să imortalizezi fiecare moment? Sau ești însărcinată și vrei să păstrezi amintirea acestei perioade? Noi îți recomandăm fotobebeluși.ro pentru fotografii reușite cu tine, cu copilul sau cu toată familia ta.
Prețurile sunt acceptabile și, ca să vă faceți o idee, pentru botez costul este de 400 de lei și include: fotografierea la biserică, la restaurant și o ședintă foto. Veți primi un dvd cu 2-300 de fotografii și galerie personală pe site, cu acces restricționat, găzduită gratuit timp de 6 luni.
Foto: http://fotobebelusi.ro/
Și acum…
Ne-am unit cu fotobebeluși.ro și v-am pregătit o surpriză: un concurs. Dar nu concursul contează, important e premiul :). Ei bine, avem 3 (trei) premii, care constau în: o ședință foto și o fotografie înrămată, oferite de fotobebeluși.ro.
Concursul începe pe 23 aprilie și se încheie pe 7 mai.
Cum participați?
Foarte simplu – intri în comunitate, uploadezi poza, rogi prietenii sa iți voteze poza prin LIKE-uri. Uite cum stau lucrurile mai în detaliu:
1. Ca să poți participa trebuie sa fii de’al nostru –  membru al comunității UrbanKid.ro de pe Facebook – Click pe LIKE în pagina facebook.com/UrbanKid.ro sau chiar aici, pe coloana din dreapta.
facebook.com/UrbanKid.ro
2. Încarcă poza preferată cu micuțul/micuța tău/ta în Fan Photos. In descrierea fotografiei bagă și textul “Particip la concurs http://fotobebelusi.ro”. Vezi daca te descurci folosind una din modalitatiile de mai jos sau incearca linkul direct pt upload poze in Fan Photos.
Uploadeaza o poza in Fan Photos
Cum adaugi poze in Fan Photos
3. Anunță-ți prietenii că participi la concurs și strânge cât mai multe LIKE-uri pe poza ta. Spune-le că nu îi mai chemi la botez dacă nu te votează. Orice metode de șantaj sentimental sunt permise.

Câștigătorii vor fi cei care vor reuși sa adune cât mai multe “Like”-uri și vor fi anunțați pe 7 mai.
Dacă nu încarci o poză special pentru concurs ci selectezi una din pozele tale curente de pe Facebook nu vom considera decât LIKE-urile acumulate după înscrierea pozei în concurs.
Prin înscrierea în concurs considerăm că ești de acord ca, în cazul în care vei câștiga, o fotografie de la ședința foto a copilului să fie publicată pe Urbankid.ro, într-un articol post-concurs.
Start!