FREDS SWIM ACADEMY
Urbankid.ro a fost la mare si a testat cateva lucruri: un colac, o pereche de pantaloni din neopren si o pereche de pantofiori speciali pentru apa. Prietenii nostri de la FREDS SWIM ACADEMY ne-au pus la dispozitie lucrusoarele si noi le-am folosit cu mare bucurie. Sa va explic si de ce…
In primul rand, pantofiorii au fost un mare hit! Domnisoara noastra e tare incapatanata cand vine vorba de incaltat, mai ales daca e de stat cu picioarele goale in nisip. Nu ne intelegeti gresit, recomandam picioarele goale in nisip dar cum vremurile s-au mai schimbat, plajele s-au schimbat, soarele e mai cald decat de obicei, nisipul nu mai e nici prea curat nici prea racoros. Atunci cand a dat de scoici intepatoare sau cand a inceput sa arda nisipul imediat a acceptat pantofiorii. Si nu i-a mai dat jos din picioare, nici chiar in apa. Va spun, sunt minunati: moi, frumos colorati, cu talpa din silicon si mai ales sunt pe placul nostru pentru ca nu sunt facuti din chestiuni nasoale (adica nu contin coloranti azoici, PVC si ftalati). De altfel ca toate produsele FREDS SWIM ACADEMY!
FREDS SWIM ACADEMY
Pentru o asa domnisoara nu puteam sa ratam probarea costumului de baie din neopren. Am avut pantalonii scurti, reglabili in talie cu o centura elastica, foarte confortabila. Sunt din neopren eudermic ce mentine temperatura corpului, captusiti cu licra pe ambele fete. Foarte fini si foarte potriviti pentru o apa mai rece sau pentru tavalirea in nisip. Nu stiu cum sunt alti copii dar pielea domnisoarei noastre este foarte sensibila si in contact cu nisipul se irita foarte repede. Pantalonii pentru noi au fost salvatori. Fiind putin mai lungi pe picior sigur nu intra nisip in nicio particica importanta 🙂 A fost foarte fericita…si noi la fel!
Proba de rezistenta o reprezinta colacul SWIMTRAINER Classic. Se gaseste in 3 variante, in functie de varsta si dimensiunile copilului. Nu contine ftalati si se pare ca este un ajutor optim pentru invatarea copilului sa inoate deoarece confera o pozitie perfecta pentru inot. In cazul noastru nu l-am folosit pentru invatarea miscarilor de inot, caci fetita noastra este inca prea mica pentru asa ceva dar a fost foarte incantata sa poata pluti pe apa. Se umfla si se pozitioneaza pe copil foarte usor si sigur nu are cum sa se desprinda datorita centurilor de prindere. Cred ca este o investitie foarte buna 🙂
FREDS SWIM ACADEMY
Daca ne intrebati cat costa, va spunem ca preturile sunt chiar foarte bune. Pantofiorii 40 de lei, colacul 80 de lei, pantalonii scurti de neopren tot 80 de lei (un costum intreg este intre 160 lei si 200lei), o sapca cu protectie solara 60 de lei.
In loc de concluzie: Urbankid.ro recomanda produsele FREDS SWIM ACADEMY! Aruncati un ochi pe ro.SWIMTRAINER.de sau pe site-urile partenerilor lor pentru mai multe informatii sau preturi. Increderea ne-a fost intarita si de faptul ca tot mai multe magazine online cu produse bio, pentru copii, recomanda produsele lor.
Asadar, mergeti la mare si bucurati-va impreuna cu piticii vostri de apa si de soare!

CONCURS “INOTACIOS”

Pentru ca FREDS SWIM ACADEMY si UrbanKid.ro sunt tare buni prieteni si pentru ca ne-am gandit ca vacantele sunt abia la inceput, avem concurs “inotacios” pentru voi.
Daca postati pe pagina noastra de Facebook (pe Wall) o poza cu cei mici la mare, la plaja, in apa, jucandu-se in nisipul sau invatand sa inoate, aveti mari sanse sa castigati un colac fix ca cel din pozele de mai sus.Colacul este unul salvator: invata singur, singurel copiii sa inoate si in plus salveaza si momentele de plictiseala din vacanta, pentru ca toata lumea se distreaza balacindu-se, in frunte cu piticii! 🙂
Juriul concursului este format din reprezentanti FREDS SWIM ACADEMY si echipa UrbanKid.ro, iar castigatorul colacului se decide pe 9 august!
Start la… urcat poze! 🙂