concurs-urbankid-formulaasSă începem cu câteva detalii, ca să fim siguri că te convingem să te înscrii în concurs.
20091218-craciun-nottara1Este vorba despre concertul de colinde pe care Formula AS îl organizează de şapte ani încoace cu ocazia Crăciunului. O să puteţi asculta colinde străvechi din Câmpia Bărăganului, descoperite în urmă cu 20 de ani de Muzeul Ţăranului Român. Va cânta ansamblul de bărbaţi din Jilavele – colinde din satele ialomiţene şi grupul de copii din ansamblul Minicolinda, care va veni în faţa publicului cu Steaua, Sorcova, Grauletul şi multe altele.
Concertul va avea loc joi, 17 decembrie, orele 18:30 în Sala “Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara, din B-dul Magheru 20.
Premiul:
Am zis mai sus: o invitaţie dublă la lojă, dar nu v-am zis partea cea mai drăguţă. De fapt, fără partea drăguţă concursul ăsta nu avea ce căuta pe UrbanKid.ro – puteţi lua şi copilul cu voi cu toată încrederea. Dacă aveţi nevoie să ieşiţi afară, nu veţi ridica toată sala în picioare, îi puteţi da să mănânce acolo, cu alte cuvinte… aveţi loc de întors.
Cum participi?
Ne povesteşti ce ştie copilul tău despre Crăciun (ne povestesti si despre nimic, daca omuletul tau e prea mic ca sa stie ceva de Sarbatori)

  1. fie printr-un comentariu la acest text
  2. fie într-un text pe blogul tău. Două paragrafe doar, că vorba lunga… mult aduce. Nu uita – dacă scrii pe blogul tău pune cumva un link către postul ăsta ca să ştim de participarea ta.
  3. twitter0micfie pe Twitter – trebuie sa trimiteti un Tweet care sa contina id-ul nostru @UrbanKidRo si linkul catre acest post si in care sa ne spuneti in caracterele ramase ca vreti invitatia la concertul de colinde. Exemplu:Tare m-as duce cu ala micu in loja oferita de @UrbanKidro la Concertul de Colinde http://s4h.ro/uk-as” (daca dai click trimiti pe Twitter)

Viata e scurta, timpul de participare e si mai scurt.
START!!!
PS: Nu va-mpingeti, e loc pentru toată lumea!