În primul rând vreau să vă spun că pe 28 aprilie nu puteți lipsi de la Afi Cotroceni și pe 29 aprilie din Sub Plaza, pentru că aici vor veni pentru prima dată în România eroii iubiți de toți copiii: Spider Man, Captain America, Thor și Iron Man. Dăm din casă și vă spunem că cei patru eroi vin în vizită pentru a vesti lansarea în cinematograle a filmului Răzbunatorii (Avengers), care va avea premiera la noi pe 4 mai. Vă las cu un comunicat de presă care vă povestește mai multe despre film și de ce trebuie să ajungeți să-l vedeți de mână cu cei mici și vă spun că eroii au trecut în vizită pe la UrbanKid.ro, ne-am împrietenit cu ei și ne-au lăsat și niște premii. Mai precis avem jucării Hesbro (fix precum cea din poza de mai jos) tot felul de produse promoționale ale filmului Răzbunătorii și reviste Egmont pentru toți fanii Spider Man, Captain America, Thor și Iron Man.

Acu’i acu: ce trebuie să faceți să le câștigați? Nimic mai simplu decât să ne comentați la acest articol ce supererou și-ar dori ai voștri la aniversrea lor, adică ce erou și-ar dori copiii să întâlnească în carne și oase și de ce? Avem premii de dat!

Pe locuri…. fiți gata…. START! 😀 Concursul se termină duminca aceasta, adică pe 29 aprilie, iar luni anunțăm aici cu mare tam-tam câștigătorii.

LATER UPDATE

Și câștigătorii trași la sorți (am urcat video pe Facebook) sunt:

  1. Miky
  2. Oana Chiotoroiu
  3. Dragan Elena
  4. Floarea Nedelcu
  5. Lili

Felicitări și mulțumim frumos tuturor pentru participare! Cei trei câștigători vor primi un mail cu mai multe detalii despre cum vor intra în posesia premiilor. 🙂