Ciorapi de gravideDupă ce am vorbit despre haine pentru gravide, e timpul să vorbim și despre ce e pe sub haine. În cazul în care ne citesc și bărbații, trebuie să precizăm că acesta nu va fi un post porno – când am spus ”pe sub haine”, ne refeream la ciorapi 🙂 .
Dragele noastre, am găsit ciorapi pentru gravide ( nu că ar fi timpul de fuste sau rochii, dar temperaturile din ultima perioadă au setat noi trenduri: ciorapii pe sub pantalon).
După cum vă spuneam, am găsit. Are la Șosetăria, pe lângă toate felurile de șosete/colanți/jambiere pentru toată lumea, are și ciorapi pentru burtici mămici (produși de Fiore sau Laura Baldini).
Cu ce sunt mai speciali? Sunt cu talie înaltă, sunt foarte elastici, susțin  foarte bine abdomenului și se adaptează modificărilor prin care trece corpul tău.
Prețurile sunt între 17 și 18 lei, la care se mai adaugă și taxele pentru transport  (9 lei, dacă optezi pentru livrarea prin poștă, și 15 pentru curier) asta dacă nu ai o comandă mai mare de 120 de lei.
Bineînțeles, dacă ai o comandă care depășește suma de 120 de lei, transportul va fi din partea casei.
Șosetăreală plăcută!
LATER UPDATE:
Știți ce-ar face șosetăreala și mai plăcută?
O reducere 🙂
Simpaticii de la Șosetăria au citit textul nostru și s-au gândit la… la… cine credeti?  Citiți mesajul:
Am pregătit un cod de reducere pentru cititorii voștri. Codul este URBANKID15 și se introduce în câmpul special din coșul de cumpărături.
Reducerea este de 15% și se aplică la prețul produselor, costul de transport fiind exclus reducerii.

Avem șosete, avem valoare!