1 Iunie la Muzeul Taranului Roman
Și deci ce facem de Ziua Copilului? Noi vă dăm câteva idei, e treaba voastră ce faceți după ce citiți 🙂 .
Începem cu Muzeul Țăranului Roman, unde programul pentru copii începe de la ora 10.00 cu schimb de jucării (fiecare aduce jucăriile de care s-a plictisit și le ”mărită”). Copiii sunt așteptați la ateliere de ceramică, de hârtie manuală, iar în meniu organizatorii au turtă dulce, vată pe băț și prăjituri. Programul se continuă în felul următor:
11.00 – 12.00 baloane mari de săpun
12.00 – 12.30 ”Melcişorul cel grăbit” , piesă jucată de copii la Clubul Ţăranului
12.30 – 15.30 atelier de pictură pe pânză în expoziţia Aurel Acasandrei, la Sala Irina Nicolau
13.00 – 14.00 tombolă cu obiecte făcute de copii la Atelierul de creativitate
17.00 – vernisaj expoziţie ”Acasandrei – atelierul şi copiii” – cu lucrări ale artistului Aurel Acasandrei şi ale foştilor săi elevi (copii între 6 şi 10 ani).
Intrarea costă 2 lei, ieșirea este gratuită 🙂 .
Urmează Opera Națională din București care vă așteaptă cu porțile deschise. Chiar este Ziua Porților Deschise la Operă și toată lumea, cu mic cu mare, este așteptată la spectacolul ”Visul unei nopți de vară”, dupa W. Shakespeare.
Artiștii de la Studioul Experimental de Operă și Balet ”Ludovic Spiess” din cadrul Operei Române vor prezenta o adaptare a celebrei piese, în coregrafia Mariei Popa, pe muzica lui Felix Mendelssohn Bartholdy.
Spectacolul începe la ora 11.00 și intrarea este gratuită.
La Muzeul Satului cei mici pot admira o expoziție de desene, o prezentare de modă și vor avea parte și de un program de muzică și dans. De la ora 13.00, în curtea Trăisteni, copiii vor putea participa la ”Pasiunea mea – Grădina de Legume”, unde vor învăța să cultive și să îngrijească legumele.
Și, la final avem ceva și pentru mămici, de la ora 17.00 deja puteți să vă îndreptați spre Carrefour Orhideea. Acolo vă așteaptă Andreea Marin Bănică, inventatoarea body-ului extensibil. Dragi mămici, aflați că aveți reducere 20% la orice produs din colectia Violet by Andreea Marin Bănică, iar creatoarea vă va oferi cadou un body pentru bebelușul vostru. Și dacă nu vă e suficient, mai primiți și un autograf. 🙂
Mulți ani trăiască!